Få vores nyheder på mail

10 gadgets du ikke vidste, du manglede

Blogindlæg   •   Jan 29, 2015 09:16 CET

Årets første måned er ved at være ovre, og vi har fået den første smag på, hvilke innovative gadgets 2015 vil byde på. Vi har samlet 10 gadgets, du ikke vidste, at du manglede. 

1: The Beachbot
Hvem drømmer ikke om at få opmærksomhed på stranden om sommeren? Det er nu blevet meget lettere med den lille Beachbot, som kan lave de smukkeste kunstværker i sandet, der med garanti imponerer andre strandgæster. Okay, det var måske ikke lige den type opmærksomhed, du havde håbet på, men den kræver i det mindste ikke mange timer i fitnesscentret i løbet af foråret. Den lille robot, der i øvrigt ligner en skildpadde, kan programmeres til at lave unikke tegninger i sandet med en lille rive, som den trækker efter sig. En klar must-have til sommerferien.

2: Gogoro
Elektriske biler ses oftere og oftere i trafikken, og nu er tiden kommet til det næste skud på den elektriske transportsramme - nemlig Gogoro, den elektriske scooter. Selvom en elektrisk scooter måske lyder langsom og lidt kedelig, så forsøger folkene bag at gøre alt for at vise, at Gogoro kan være det oplagte bud på et transportmiddel i den moderne storby. Den ligner på mange måder en klassisk scooter, dog med et radikalt mere futuristisk design, og ifølge Gogoro kører scooteren på udskiftelige batterier, som føreren selv kan bytte på under et minut. Dermed kan du vinke farvel til benzinregningen og stadig køre med stil.

3: Symphonic Light
En flot lampe, der hænger elegant ned fra loftet, er ikke en revolutionerende nyhed. Det samme gælder for trådløse højtalere, men sætter man de to ting sammen til ét produkt, så har du Sonys nye Symphonic Light. Udseendet minder en smule om omvendte lanterner, og højtalerne er godt skjult. Det betyder dog ikke, at lyden er svag, og den vil være oplagt til hyggelige stunder i den mørke vintertid.

4: Acton RocketSkates
Det er næsten unødvendigt at beskrive dette produkt, da navnet RocketSkates alene gør det til et must-have. Men hvis man skal beskrive dem, så kan de bedst opsummeres som et par motoriserede rulleskøjter, du tager på ud over dine sko. De vil herefter samarbejde med hinanden for at sikre, at begge skøjter har den samme hastighed, og de kan endda diagnosticere dine bevægelser, så du ved, hvor langt du har skøjtet, hvor hurtigt og hvorhenne.

5: Digitsole
Der findes efterhånden mange forskellige gadgets og wearables, som kan fortælle dig, hvor mange skridt du tager om dagen, eller hvor mange kalorier du forbrænder. Men det er de færreste, der gør det ligeså diskret som Digitsole, der er et intelligent skoindlæg, som automatisk følger alle dine bevægelser. Digitsole har endda endnu et es i ærmet, da man via en applikation kan opvarme indlæggene. 

6: SleepIQ
Tracking af vores bevægelser, madindtag og motion er efterhånden blevet hverdag. Måske er det derfor, at Sleep Number nu har taget skridtet videre med The SleepIQ Kids bed, der er en intelligent seng, som kan monitorere dine børns søvnmønstre og endda give dig besked, hvis de forlader sengen. Det hele handler dog ikke om overvågning af børnene, for Sleep Number har tilføjet en "monster detector" i sengen, som lyser op under sengen og forsikrer børnene om, at der ikke ligger nogen monstre på lur.

7: Misfit
Vil du gerne kunne følge, hvor meget du bevæger dig i løbet af dagen, men samtidig undgå at have et fremtrædende wearable på armen, så er der gode nyheder til kvinderne. Misfit har indgået et samarbejde med modevirksomheden Swarovski, og de har sammen lavet The Swarovski Shine - en stor krystal med indbygget motion- og sovecensor samt en feature, der gør det muligt at vise klokken ved at lyse gennem krystallen. Så er der ingen undskyldninger for ikke at bære et wearable. 

8: The Air2
Med alle mulighederne for trådløs streaming i dag er udvalget af trådløse højtalere blevet markant forøget. Mange er rettet mod voksne, som har fokus på design og rene linjer, men Air2 går lidt i en anden retning med deres svævende Air2 højtaler. Højtaleren kan svæve på grund af stærke magneter, som er placeret i højtaleren og i holderen. Så nu er der ingen undskyldninger for at ikke at imponere sine gæster eller børn med en koncert fra svævende højtaler. 

9: The Burner app
Angiveligt inspireret af den gamle kultserie The Wire, har folkene bag The Burner app udviklet et genialt koncept. Kort fortalt kan du med The Burner app skabe et midlertidigt telefonnummer, som du kan dele ud til andre. Det smarte er, at selvom de ringer til dit nye Burner-nummer, så vil opkaldet gå igennem til dit private nummer. Dermed kan du med ro i sjælen uddele telefonnumre til højre og venstre uden at bekymre dig, og du vil altid have muligheden for at slette nummeret igen.

10: Drone
Man kan ikke lave en seriøs top 10 liste over gadgets i 2015 uden at nævne droner. I stedet for at vælge en bestemt drone, så er valget faldet på Skydios drone navigationsprogram. Holdet bag Skydio fremviste deres teknologi under dette års CES, hvor de især fremhævede, hvordan Skydio gjorde dronen mere intelligent og dermed i stand til lettere at navigere uden om objekter. Med et mere intelligent hjælpeprogram bliver det forhåbentligt muligt at forlænge sin dyrt indkøbte drones levetid.