Få vores nyheder på mail

3 lækre julegaveønsker fra Huawei

Blogindlæg   •   Nov 17, 2015 17:24 CET

Er du i tvivl om, hvad du skal ønske dig til jul? Her er tre bud på budgetvenlige Huawei-produkter, der sagtens kan komme på årets ønskeliste.

Huawei P8lite

Huawei P8lite

Er du til en stilren mobil med masser af power, så er det måske Huawei P8lite, der skal ligge under træet juleaften? Under motorhjelmen findes nemlig en kraftig 1.5 GHz octa-core processor og 2 GB ram, der gør, at mobilen uden problemer kan køre de mest krævende apps. P8Lite kan også prale af en 5 inch, 720p IPS touch-skærm, der tilbyder en suveræn opløsning og farvereproduktion. 

Er du vild med at tage billeder? P8lite er udstyret med et 13MP kamera, der tager knivskarpe billeder i alle situationer. Og hvis du er vild med selfies, så har frontkameraet 5MP til samme formål. Designmæssigt har P8lite en smooth finish, der komplimenteres af en knubret bagside, der sikrer et solidt hold.

Huawei P8lite kan købes her.


Huawei Y3

Læs også: 3 fede højtalere til ønskelisten

Huawei Y3

Hvis du er på udkig efter en mindre smartphone, der både har en uovertruffen stabilitet og batterilevetid, så kan du kigge i retningen af en Huawei Y3. Den kommer med en quad core 1.3 GHz processor og 512 MB Ram. Den tager nogle fantastiske billeder til hverdagsbrug, da den er udstyret med et 5MP kamera. Derudover er der integreret dual flash, der sørger for, at mørke ikke er en hindring for flotte billeder. Så du kan sagtens tage kameraet med ud i mørket for at skyde nogle flotte måneskinsbilleder. Frontkameraet på 2MP har en indbygget ’smart beauty’ funktion, så dine selfies bliver endnu bedre. 

Er du træt af, at din smartphone skal lades op hele tiden? Med en effekt på 1730 mAh er batteriet i Huawei Y3s et af mobilens stærkeste kort. Ved moderat brug holder batteriet nemt en hel dag, og på stand-by praler Y3 af næsten 300 timers levetid. Hvis din næste mobil skal være stabil, brugervenlig og med lang batteritid, så er der ingen vej uden om Huawei Y3.

Huawei Y3 kan købes her.


Huawei Mediapad t1

Læs også: Nyt koncept giver dig ny mobil hvert år

Huawei Mediapad T1

Mangler du en lækker tablet, der både kan klare billeder, spil og hverdagsbrug og samtidig ikke koster en bondegård? Huawei Mediapad T1 matcher på flere punkter dyrere tablets, så hvis du er på udkig efter en suveræn all-round tablet, så skal du ikke kigge længere end Mediapad T1.

Et springende punkt for Mediapad T1 er, at tabletten kommer med telefonfunktionalitet. Det betyder, at du kan foretage og modtage opkald på tabletten. Lydkvaliteten er fremragende, og den medfølgende phone app kan både tilknytte kontakter, tilbyde hurtigkald og meget mere.

Der er heller ikke blevet sparet på kameraet. 5MP med autofokus gør, at billederne bliver af høj kvalitet – og især farverne er varme og naturlige. Frontkameraet er udstyret med 2MP, hvilket er oplagt til en hurtig selfie. På trods af den hurtige processor og de mange funktionaliteter, så holder battieriet i tabletten nemt til 10 timers konstant brug – og næsten en uge på stand-by. Dermed er der rig mulighed for at tilbringe en søndag på sofaen i tablettens selskab uden at skulle spekulere på, om den kan holde strøm.

Huawei Mediapad T1 kan købes her.