Få vores nyheder på mail

4 (u)hyggelige apps til Halloween

Blogindlæg   •   Okt 29, 2015 17:12 CET

Bøøøh! Den 31. oktober fejres Halloween, hvor spøgelser, hekse og monstre får frit spil. Der bliver snittet græskar, trick'n'treatet og spredt uhyggelig stemning verden over. Vi har samlet fire apps, der kan hjælpe dig til at komme i stemning, uanset om Halloween skal holdes under dynen eller i den mørke, mørke nat.


Zombies, Run!

Har du nogensinde spekuleret på, om du kunne løbe hurtigere og længere, hvis du havde en horde af ildelugtende zombier i hælene? I Zombies, Run! spiller du karakteren ”Runner 5”, der bliver auditivt guidet gennem en række missioner, hvor du skal undgå zombier og samle forsyninger. Til forskel fra normale mobilspil, kan du ikke sidde mageligt i sofaen og spille – du bliver nødt til at trække i løbeskoene og yde en fysisk præstation. Hvis zombierne er nær, så bliver du nødt til at løbe hurtigere, ellers fanger de dig og stjæler de forsyninger, du har samlet op undervejs. Ud over Zombie-elementet fungerer Zombies, Run! som en traditionel løbeapp, der indsamler forskellige data om din løbetur. Hvis du vil prøve en utraditionel løbeapp – eller være forberedt på en eventuel zombieinvasion, så er Zombies, Run! det perfekte valg.

App'en kan hentes til iOS og Android

Ghostbusters: Paranormal Blast

.. Who you gonna call? Ghostbusters! Hvis du altid har drømt om at iføre dig den ikononiske dragt og fange spøgelser, så har du muligheden her. Ghostbusters: Paranormal Blast er et augmentet reality game, hvor du kan fange spøgelser i den virkelige verden. Panorer blot mobiltelefonen rundt på dine omgivelser og (u)hyggelige spøgelser vil dukke op, som du kan fange og tilbageholde. Spillet er ideelt til børn og barnlige sjæle, der vil jage det paranormale.

App'en kan hentes til iOS og Android.

GhostCam

GhostCam er et billederedigeringsprogram, der kan give dine private billeder et uhyggeligt touch. Du vælger blot et billede, der har brug for et pift, og GhostCam lader dig spice dem op med forskellige effekter og spøgelser. Du kan blandt andet vælge kendte karakterer som Freddy Krueger, tvillingerne fra Ondskabens Hotel og Samira fra The Ring. Herudover kan du justere, hvor synlige karakterer skal være, så det ligner et ægte spøgelsesbillede. App’en lader dig dele billederne via sociale medier, så du kan skræmme alle dine venner!

App'en kan hentes til iOS og Android.

Dark Meadow: The Pact

Har du brug for et godt gys? I så fald kommer du ikke uden om spillet Dark Meadow: The Pact. Du vågner op på et mørkt og dystert hospital – uden nogen erindring om, hvorfor eller hvordan, du er havnet der. En fremmed mand ligger i nabosengen, og advarer dig om, at en ond heks har forhekset hospitalet, og fyldt de mørklagte gange med uhyggelige væsener. Det er nu op til dig at finde og besejre heksen, så hendes forbandelse kan blive brudt. I løbet af spillet kan du samle våben, skjold og bedre udstyr, der kan beskytte dig på din færd. Derudover samler du løbende små noter, der er med til at forklare og udvikle historien. Dark Meadow: The Pact er æstetisk flot, udfordrende og virkelig skræmmende!

App'en kan hentes til og iOS og Android.