Få vores nyheder på mail

5 tech-profiler du skal følge på Instagram

Blogindlæg   •   Sep 23, 2015 13:54 CEST

Med mere end 400 millioner brugere er Instagram eksploderet i vækst de seneste år. Mad, feriebilleder, hverdagsliv og mode dominerer det visuelle medie, men også gadgets, tech og innovation er begyndt at vinde indpas. Vi giver dig her forslag til fem forskellige tech-profiler, som du bør følge.

Drone Dudes - @dronedudes

Aaand action! Drone Dudes er et amerikansk mediebureau, der specialiserer sig i fotografering og film med droner. De byder på højtflyvende billeder, futuriske droner og et kig bag scenerne på forskellige projekter. Drone Dudes er ikke bange for at blive tekniske, hvilket ofte udmunder sig i lange og udførlige beskrivelser af, hvordan deres kreationer virker. Der er altså rig mulighed for, at blive klogere og lettere forpustet, når Drone Dudes tager dig op i de højere luftlag.

dronedudes


The Next Web - @thenextweb

Gadgets, teknologi og internetkultur. The Next Web er profilen, du skal følge, hvis du vil holdes up-to-date med det nyeste nye. Deres profil er krydret med nyheder om alt fra robotter til mobiltelefoner – intet er for småt eller stort. The Next Web er ydermere spækket med kulturelle referencer til klassiske film og spil, der får det til at gibbe i den indre nørd.

thenextweb

Læs også: Instagram udvider med nye billedeformater


General Electric - @generalelectric

Innovation inden for luftfart, motorer, tog og vindenergi. Det er hovedpunkterne for General Electrics Instagram-profil, der med sine imponerende billeder får det til at krible i fingrene på enhver Georg Gearløs. Du kan blandt andet se, hvordan en jetmotor skrues sammen eller følge opsætningen af nye havvindmøller. Et must for alle, der elsker teknik.

generalelectricny


TechCruch - @techcrunch

TechCrunch tilbyder nyheder om teknologi og gadgets, men deres fokus er fortrinsvis rettet mod industrien bag. Det kommer til udtryk i små interviews med innovative start-ups, inspirerende citater fra ledende personer i teknologibranchen og reportager fra konferencer verden over. TechCrunch skaber dermed et spændende og unikt indblik i en verden, som de færreste af os bevæger os i.

techcrunchny


NASA Goddard - @nasagoddard

Drømmer du om at gå Andreas Mogensen i bedene og blive Danmarks næste astronaut? I så fald er det en god start at følge NASAs store researchcenter, Goddard, på Instagram. Goddard lader følgeren komme helt tæt på alt fra opsendelser, cutting-edge teknologi, billeder fra Hubble-teleskopet og meget andet. Houston, we're ready for take off!

nasagoddard