Få vores nyheder på mail

6 apps til landskampen: Bliv klædt på til fodbold fra tribunen eller sofaen

Blogindlæg   •   Sep 03, 2015 16:47 CEST

På fredag spiller det danske fodboldlandshold en vigtig EM-kvalifikationskamp mod Albanien i Telia Parken. Kampen skal vindes, hvis vi vil bevare vores gode udgangspunkt. Vi giver dig 6 tips, der kan hjælpe dig med at følge de danske drenge, hvor end du sidder på tribunen eller hjemme i sofaen.

Til dig ser kampen i Telia Parken:

ParkMe - Parkering til bilen

Med udsolgt i Parken og 40.000 glade fans på lægterne kan det være svært at finde et sted, hvor bilen kan parkeres i ro og mag. App'en ParkMe leverer et overskueligt overblik over, hvilke store parkeringspladser der findes i nærheden. Herudover kan du få information om priser, åbningstider og mulighed for betaling af p-afgift. App'en er gratis og fås til iOS og Android.

Telia Parken Live - Livestreaming fra tribunen og hurtig betjening i boderne

Denne app henvender sig til dig, der vil give din fodboldoplevelse fra tribunen en ekstra dimension. Med Telia Parken Live kan du blandt andet livestreame kampen, så du eksempelvis kan gense et mål direkte på app'en. Hvis du er træt af at bruge halvlegen på at stå i kø efter fadøl og pølser, så har app'en også svaret på dine bønner. Telia Parken har indgået et samarbejde med Zerved, der gør det muligt at bestille mad og drikkevarer direkte fra mobilen. Du bestiller blot varerne fra din plads på tribunen via mobilen, og du kan derefter, mod fremvisning af kvittering, afhente din bestilling i 'fast track' boderne. Dermed er der bedre tid til at hive i klaphatten og hjælpe Danmark frem til sejr. Derudover er der mulighed for at se det aktuelle kampprogram, deltage i konkurrencer og meget mere. App'en er gratis og fås til iOS og Android.

Læs også:  Mål og tifo fik wifi i Telia Parken til at eksplodere


Til dig der ser kampen hjemme fra sofaen:

Telia TV - Se kampen hvor du vil

Er du ikke én af de 40.000 heldige, der har fået billetter til fredagens kamp i Telia Parken, så har du stadig muligheden for at opleve suset hjemme fra stuen. Med Telia TV kan du se kampen direkte på Kanal 5, og dermed følge Danmarks drenge, hvor end du befinder dig. Om det er i sommerhuset, i toget, på båden eller sågar på tribunen i Parken, hvis du lige vil se det sidste mål én gang til. App'en er gratis og fås til iOS og Android.

Livescore - Få lynhurtige opdateringer fra rundens kampe

Har Ronaldo scoret for Portugal? Og hvordan går det egentlig i kampen mellem Tyskland og Polen? Livescore er en af markedets mest populære fodboldapps og det perfekte værktøj, hvis du vil følge med i, hvordan det går i de andre landskampe, der spilles. Her leveres der opdateringer fra kampene i real time, og du kan dermed nemt få det store overblik direkte fra sofaen. App'en er gratis og tilgængelig på iOS og Android.

Tunein - Hør kampen live på Radio 100

Hvis du ikke har adgang til et fjernsyn eller blot ønsker at supplere med en radiostation, så er hjælpen nær. Servicen Tunein har samlet tusindvis af radiostationer og podcasts i én app. Det indebærer blandt andet Radio 100, der sender direkte fra Danmarks kamp mod Albanien og andre store fodboldorienterede kanaler som eksempelvis talkSPORT og BBC Radio 5 Live, der rapporterer bredt om rundens kampe. App'en er gratis og tilgængelig på iOS, Android og Windows Phone.

UEFA.com - Nyheder og højdepunkter

UEFAs egen app giver dig mulighed for at følge dine favorithold i EM-kvalifikationen, se holdopstillinger og læse nyheder. Hvis du ikke har mulighed for at se Danmarks kamp, så kan du efter det sidste fløjt se udvalgte højdepunkter, så du ikke går glip af et eneste mål. App'en er gratis og fås til iOS og Android.