Få vores nyheder på mail

6 gode tips til din iPhone

Blogindlæg   •   Feb 25, 2015 17:04 CET

Apple er endnu engang kommet med en ny version af deres styresystem iOS 8, men hvad er det egentlig, der gør iOS 8 opdateringen så speciel? Læs her, hvor vi gennemgår seks fede funktioner, så du opnår det fulde potentiale af din iPhone.

1. Find ud af, hvad der sluger dit batteri
Vi ved alle, at batterilevetiden ikke er en af iPhonens stærke sider, men nu er det muligt at tjekke nøjagtig hvilke apps, der er de største syndere og dræner dit batteri for mest energi. Det finder du ved at gå ind under "Batteribrug" under "Generelt".

2. Optag timelapse video
Videofunktionen er blevet videreudviklet siden iOS 7, der dengang åbnede op for slowmotion-funktionen, hvor den nye iOS 8 nu også har fået integreret timelapse. Timelapse gør det muligt at optage video med høj hastighed. Vi kender det især fra film, hvor skyer suser hurtigt hen over himlen, eller folk går hurtigt på Times Square.

3. “Find min iPhone” – Send sidste lokalitet
Vi kender alle funktionen ”Find min iPhone”, som har hjulpet flere med at få deres stjålne smartphones tilbage. Apple er nu kommet med en ny opdatering til den populære funktion, der hedder “Send sidste lokalitet”. Lige inden at batteriet løber tør for strøm, sender din iPhone automatisk sin sidste kendte lokalitet, som du kan finde frem via iCloud. Så har du en bedre chance for at finde din iPhone igen.

4. Send talebeskeder
Det er svært at skrive sms'er på farten, og derfor er den nye mulighed for at sende talebeskeder kærkommen for mange. Gå ind i "Beskeder", tryk og hold optageknappen nede i nederste højre hjørne for at aktivere talefunktionen.

5. Fotoselvudløser
Vil du gerne selv være med på gruppebilledet foran pejsen? Apple har nu tilføjet muligheden for en fotoselvudløser, der lader iPhone-kameraet tage et billede efter få sekunder. Tryk på det lille ikon for en ”timer” i kamera-app'en, og du er klar.

6. Svar, slet og sæt flag ved sms og mail direkte fra skærmen
Den nye funktion gør det muligt at slette, besvare og markere sms og mail uden at swippe videre ind i selve programmet. Du kan ordne det hele fra startskærmen, hvilket sparer en del tid og besvær.

iOS 8 er kompatibelt med iPhone 4s, iPhone 5, iPhone 5c, iPhone 5s, iPhone 6 og iPhone 6 Plus