Få vores nyheder på mail

Alt du skal vide om Apples keynote

Blogindlæg   •   Sep 15, 2014 13:05 CEST

Tirsdag aften afholdt Apple en keynote i Cupertino, hvor flere spændende produkter blev præsenteret. Vi har samlet de største nyheder herunder, så du hurtigt kan blive opdateret på Apples keynote.

Hvis du kan lide Apples produkter, så føles dagen efter en Apple keynote næsten som juleaften. Tirsdag gav Apple tre gaver i form af to iPhones og et længe ventet Apple Watch. De to iPhones forventes til Danmark i efteråret, mens Apple Watch skulle være tilgængeligt for danskerne i starten af 2015. De nye iPhones adskiller sig på mange måder fra tidligere udgaver, men en ting springer straks i øjnene. Skærmstørrelsen har fået vokseværk fra 4" på iPhone 5s til henholdsvis 4.7" og 5.5" på iPhone 6 og 6 Plus. Derudover indeholder de nye iPhones en hurtigere processor, et forbedret kamera og det helt nye iOS 8 styresystem. En smart feature på iPhone 6 Plus er muligheden for at arbejde i landscape mode, som ikke har været muligt på iPhones tidligere.

Du kan læse alt om de to nye iPhones her

Apples keynotes var i tiden under Steve Jobs kendt for den berømte sætning "one more thing". Den har Apple ikke brugt siden, at Tim Cook tog over, men tirsdag aften blev den velkendte sætning igen brugt til at præsentere Apples nyeste produkt - et Apple Watch. Apple Watch er et smartwatch, som kan arbejde sammen med din iPhone.

Uret kører en nedskaleret version af iOS 8, som er tilpasset den mindre skærm. Det betyder, at du fx kan modtage mails og se sms'er samt bruge et stort udvalg af applikationer.For at sikre, at du kan navigere rundt og læse informationen på skærmen har Apple tilføjet muligheden for at zoome ind og ud - uden at røre skærmen. På siden af uret sidder et lille hjul, som Apple kalder en Digital Crown. Med den kan man zoome eller gå tilbage til hjemmeskærmen med et enkelt tryk. Uret er vandtæt og kan oplades trådløst og det er muligt at skifte designet på remmen.