Få vores nyheder på mail

Apple præsenterer iPhone 7 og iPhone 7 Plus

Blogindlæg   •   Sep 08, 2016 11:00 CEST

Apple afslørede en ny iPhone på deres Keynote den. 9. september 2016

Vandafvisende
iPhone 7 har fået mange nye forbedringer, men det er en nyhed i sig selv, at denne bliver den første vandafvisende iPhone nogensinde. Den er lavet efter IP67 standarden, som også gør den støvbestandig.

Farvel jackstik
Apple har valgt det velkendte jackstik fra og introducerer i stedet EarPods med Lightning-stik, men frygt ej. Hvis du hellere vil benytte dig af dine nuværende hovedtelefoner, har Apple sørget for, at der følger en adapter med din nye iPhone 7.

Som noget helt nyt introducerer Apple en friere lydoplevelse med høretelefonerne AirPods, som er et trådløst headset, der tilslutter, når du sætter dem i ørerne. AirPods følger ikke med, når du køber en iPhone 7 eller 7 Plus, men købes separat.
 
Bedre kamera end nogensinde
’This is the best camera made in any smartphone’ udtalte Apple Senior Vice President of Worldwide Marketing, Phil Schiller, da han løftede sløret for iPhone 7.

iPhone 7 har 12 MP kamera, vidvinkelobjektiv og optisk billedstabilisering, hvilket betyder at en indbygget censor mindsker eventuelle sløringer, som kan opstå ved bevægelse. Denne feature, kombineret med en blændeåbning på ƒ/1,8, vil medføre billeder i markant bedre kvalitet og videooptagelser i 4K-opløsning. Selfiekameraet er også forbedret i kraft af et 7 MP frontkamera med Retina Flash, der giver en højere opløsning, så du kan forvente skarpe selfies i en væsentlig bedre farvekvalitet.

Andre kameranyheder er slowmotion-video (1080p og 720p HD), tidsforløbsvideo og en ny blitz, som er 50 procent skarpere end på iPhone 6s.
 
Ekstra kamera til 7 Plus
En banebrydende ændring er, at iPhone 7 Plus har fået hele to kameraer. Det betyder, at den ud over at have et 12 MP kamera som iPhone 7, også er udstyret med et 12 MP teleobjektiv, der bl.a. giver en endnu bedre dybdeskarphed og en optimeret zoomfunktion. Kameraerne arbejder sammen og kan optage video med 2 x optisk zoom.                 

Helt anderledes farveudtryk
Igen udvider Apple deres farvesortiment med en eksklusiv ”Jet Black” og ”Black”, der består af en glittet og en mat sort. Med sit skinnende udseende skiller "Jet Black" sig ud som noget helt specielt i sammenligning med det design, vi er vant til at se hos iPhone. Hvis du ikke er til det mørke look, er det muligt at få den nye iPhone 7 og 7 Plus i mere velkendte farver som "Silver", "Gold" og "Rose Gold", mens den klassiske ”Space Grey” desværre vil udgå.                    
 
Tilgængelighed
iPhone 7 og 7 Plus udkommer i 32, 128 og 256GB, og da Danmark er på listen over lande, som er først til at modtage de nye iPhones, går der ikke længe før, de lanceres herhjemme. 
 
Blogindlægget er baseret på Apple Keynote den 7. september 2016 og opdateres løbende, når vi modtager officielle informationer fra Apple.