Få vores nyheder på mail

Apps til julefrokosten og byturen

Blogindlæg   •   Nov 21, 2012 11:12 CET

Kunne du også bruge et par gode apps til dine kommende julefrokoster og byture? Så kig med her, hvor vi giver dig her et par forslag til  gå-i-byen-applikationer, der kan klare noget af det praktiske og sætte lidt krydderi på julefrokosten.

Ultimate Ice Breaker

Hvis du er blevet sat ved siden af den generte kusine eller den lidt indadvendte kollega fra Regnskab, som du ikke har haft meget kontakt til, kan app’en ”Ultimate Ice Breaker” måske sætte lidt skub i samtalen. Denne iPhone-app stiller en række spørgsmål som fx ”Hvilke unoder lavede du oftest som barn?”, ”Hvornår skrev du sidst et gammeldags brev til nogen?” og ”Hvis du skulle have en tatovering, hvordan skulle den så se ud, og hvor skulle den være?”

Det kan føles lidt kunstigt og akavet at lade samtalen blive dikteret af en app, og spørgsmålene er til tider en smule kiksede, men ikke desto mindre kan man sammen more sig over den lidt akavede situation.

App’en koster syv kr. og kan hentes i App Store her

Click A Taxi

Denne app er kåret som årets bedste app af TV2’s gadget-site Beep i 2011. Den gratis app hjælper dig med at bestille en taxa, uanset hvor du befinder dig – også selv om du ikke selv er helt skarp på, hvor du er. Applikationen kan benyttes i byer med 50.000+ indbyggere byer og er tilmed gratis. App’en udnytter GPS-funktionen i din telefon, og du er kun et par klik fra et blive hentet i en taxa.

Hent ”Click a Taxi” på Android Market her og i App Store her

Mäxchen No. 1

Denne app går i al sin enkelthed ud på, at du altid har et raflebæger på dig med to terninger. Rystes telefonen skifter terningerne også, og du kan se antallet af øjne ved at ”løfte” bægeret med fingeren. Med app’en ”Mäxchen No. 1” på telefonen behøver i aldrig gå i baren og spørge efter et raflebæger, når I vil spiller Meyer.

Hent ”Mäxchen No. 1” gratis på App Store her
Hent den lignende app ”Meier” på Google Play her

Julefrokost S, P eller K

I den lidt mere pikante afdeling har vi juleudgaven af teenage-spillet ”S, P eller K”, som altid var et hit på lejrskolerne. I app’en er der både ”Truth-”, ”Percent-” og ”konsekvens-kategorierne”, som vi kender dem, og der er også en ”Surprise”-kategori. Man kan både spille individuelt og på hold, og app’en indeholder også en ”spin the bottle”-funktion. App’en er måske på kanten i forhold til, hvad man giver sig i kast til ved firmajulefrokosten, men ved andre lejligheder kan man måske få god underholdning ud af den. Man skal være minimum 17 år for at hente app’en, som koster 13 kroner.

Hent den fra App Store her