Få vores nyheder på mail

Bliv app-klar til studiestart

Blogindlæg   •   Aug 22, 2012 13:03 CEST

Sommerferien er snart ovre og mange forbereder sig i disse dage på at vende tilbage til studiet eller starte på et helt nyt. Lige meget om du er ny studerende eller blot skal tilbage på skolebænken, præsenterer vi her tre apps som kan gøre dagligdagen mere overskuelig.

Smartphones er efterhånden noget alle ejer, og med tablets indtog på de videregående uddannelser kan det være en god ide, at se hvilke apps der kan hjælpe dig i studiesammenhæng. Der er apps til næsten alle udfordringer – lige fra at organisere mødetider med studiegruppen til at tage noter – så er der hjælp at hente.

Dropbox – Få organiseret dine notater
Er du også træt af at sende e-mails med filer til dig selv? Så er Dropbox en god løsning. Du får gratis stillet 2 GB til rådighed, hvor du har rig mulighed for at gemme private dokumenter, men du kan også dele en mappe med studiegruppen. Med denne app mangler du aldrig et vigtigt dokument. Der er yderligere mulighed for at du kan synkronisere din PC eller MAC med sin smartphone, så alt hvad du gemmer i Dropbox på din bærbar, automatisk er tilgængeligt på din smartphone. Mod betaling kan du få op til 500 GB.

Evernote – Din personlige sekretær
Hvis du ofte mister dine noter eller bare leder efter en app der kan hjælpe dig med at få et overblik, kan Evernote være svaret. Du kan lave noter, indtale beskeder, tage billeder og gemme filer, som alt sammen bliver synkroniseret på internettet og gør det muligt for dig, at finde dine noter både på din smartphone, tablet eller computer. Denne feature gør, at du kan lave noter i skolen på din tablet, bruge dem på din smartphone om aftenen og fremlægge dem med din bærbar dagen efter.

En anden smart funktion i Evernote er søgefunktionen. Ved at søge på et enkelt ord, kommer alle noter og billeder, som indeholder det ord, frem. Så hvis du har mange noter, er det let at forberede dig til næste time.

Du finder Evernote i app store her (gratis)
Eller på Google Play (android) her (gratis)

Doodle – Enkel planlægning
Doodle er en yderst overskuelig og let tilgængelig applikation, som gør det let at planlægge alt fra møder til biografture. Den som arrangerer en event eller et møde, udfylder en beskrivelse af aktiviteten og vælger mulige datoer, som deltagerne kan vælge imellem. Herefter stemmer deltagerne på de dage, der passer dem bedst, og vupti. Du får et overblik over, hvem der kan hvornår og hvilket tidspunkt der er bedst egnet.

Du finder Doodle scheduling i app store her (18kr.)