Få vores nyheder på mail

Bliv klar til valentinsdag med mobilen som din lille hjælper

Blogindlæg   •   Feb 12, 2015 08:51 CET

På lørdag den 14. februar er det valentinsdag, og vi er allerede godt i gang med forberedelserne til kærlighedens fest. Få nedenfor tips til, hvordan du gør klar til valentinsdag med mobilen som din lille hjælper.

Send blomster
En klassiker, men kvinder elsker blomster. Valentinsdag er en oplagt anledning til at give din kæreste blomster, og Interflora har gjort det nemt. Via deres app Interflora kan du bestille blomster, vin og chokolade 24 timer i døgnet. Du bestemmer selv, hvor og hvornår blomsterne skal leveres, og om naboen skal tage imod buketten, hvis ingen er hjemme. Interflora skriver endda et lille kort med dine egne ord, som de lægger ved buketten. App'en er gratis og tilgængelig på iOS og Android. 

Skriv et kærlighedsbrev
Vil du gerne overraske kæresten med lidt romantisk poesi, men du er ikke den helt store digter? Så kan app’en Love SMS hjælpe dig med romantiske citater, som er perfekt til et lille kort, oplæsning eller sammen med en buket blomster. Hvis du gerne vil tage skridtet videre og supplere de søde ord med musik, så er Tom’s Loveletter et godt bud. Her hjælper Talking Tom og Talking Angela dig med at udtrykke dine følelser gennem musik og tekstforslag, som du kan sende videre til en, du holder af. Vil du gerne brillere med dit kyndige sprogtalent, så kan app'en Say I Love You hjælpe dig. De har nemlig oversat den populære kærlighedsfrase ”Jeg elsker dig” til et utal af verdens sprog, som du kan imponere med over for din date. Say I Love You er gratis, men kun tilgængelig på iOS.

Sidst men ikke mindst, hvis du er til den gammeldags metode med snailpost, så kan din smartphone også løse den opgave. Apps som Postagram og Touchnote sørger nemlig for, at du kan sende kærlighedsbreve og postkort direkte fra din smartphone. Tjenesten udskriver kortet, sætter frimærke på og sender det af sted med posten.

Inviter din date ud
Vil du gerne invitere din date på en romantisk middag eller oplevelse, så kan du arrangere det direkte fra din smartphone med apps'ene DinnerBooking og Kino, der byder på en romantisk aften med lækker mad og en tur i biografen. Kino er ejet af Nordisk Film Biografer og CinemaxX, og tilbyder billetter til 40 danske biografer, så det skulle være muligt at finde en biograf i nærheden. Dinnerbooking har cirka 450 forskellige restauranter tilknyttet deres service, og siger selv, at de er Danmarks største bookingsite. DinnerBooking fungerer dog kun til iOS.

Hvem drømmer ikke om at holde valentinsdag på stranden, under åben himmel og med en kold drink i hånden? Med Secret Escapes får du særligt håndplukkede, eksklusive luksusferier til fordelagtige priser. Det startede som en eksklusiv medlemsklub med tilbud til hemmelige 5-stjernet hoteller, som man først fik oplyst navnet på, når pakken var købt - deraf navnet Secret Escapes - men tjenesten har nu åbnet op for, at alt er tilgængelig før booking. App'en fås både til Android og iOS. 

Imponer med hjemmelavet mad
Vil du gerne kræse om din valentinsdate med hjemmelavet mad, så tilbyder app'en Aftensmad et hav af opskrifter. Du kan også savle dig igennem utrolig, lækre madbilleder på app'en Foodgawker, der automatisk sætter fantasien i gang. App'en er gratis, men begrænset til 42 indlæg per skærm, med mindre du køber dig yderligere adgang. Programmet er annoncefrit med undtagelse af annoncer på eksterne blog links. Foodgawker er kun tilgængelig på iOS.

Til en god middag hører engang imellem også en god flaske vin. Med app'en Vivino kan du bruge din smartphone til at scanne en vin i supermarkedet, hvorefter den kommer med en beskrivelse, bedømmelse og tips fra andre brugere, der gør dit valgt meget nemmere. God fornøjelse. 

Indspil din egen sang
Vi har hørt og set det før – især i kærlighedsfilm. Og til tider kan det også være lidt kliche, men der er altså også noget romantisk over en personlig dedikeret sang. Vi synes dog, at indspilningen kan udføres med lidt humor og et glimt i øjet. Derfor blev vi glade for at stifte bekendtskab med app'en AutoRap by Smule, der forvandler din smartphone til en mikrofon og dine ord til den sejeste rap. App’en er gratis, men kræver tilkøb, hvis man ønsker flere sangmuligheder. Vi synes, at det er en sød og personlig ide, der garanteret giver et smil på læben.