Få vores nyheder på mail

Bluetooth - derfor er det smart

Blogindlæg   •   Feb 24, 2015 12:04 CET

Den tidligere konge Harald Blåtand har lagt navn til det danske produkt Bluetooth, som efterhånden har fundet vej ind i de gadgets, vi bruger i dagligdagen. Det er en utrolig praktisk feature, især hvis man har en smartphone eller tablet, som understøtter Bluetooth. Derfor har vi fundet fem gode grunde til, hvorfor man bør udnytte Bluetooth.

1. Udnyt mobilen i bilen

Mange biler har i dag muligheden for at få indbygget Bluetooth, og hvis man elsker at snakke i telefon eller høre musik, så er kombinationen af Bluetooth i bilen og en smartphone genial. Med Bluetooth slået til skal du blot sætte dig ind, hvorefter mobilen automatisk connecter med bilen. Herefter kan du streame din yndlingsmusik fra din smartphone eller snakke håndfrit i telefon gennem bilens højtalere.

2. Styr festen fra din tablet
Har man en DJ gemt i maven eller bare blevet træt af at have et kæmpe anlæg stående i stuen, så bør man overveje trådløse højtalere, som forbindes via Bluetooth. Der er flere bud på, hvordan en trådløs højtaler kan se ud, så det er gode muligheder for at finde en højtaler, der passer ind derhjemme. Når højtaleren er på plads, skal den blot forbindes med en smartphone eller tablet, og vupti - så har man en bærbar mixerpult, hvorfra man kan styre musikken. Det er en yderst praktisk ting at have, uanset om man sidder i sofaen og lytter til musik, eller hvis festen er på sit højeste.

3. Sig farvel til ledninger
Vi bliver i musikafdelingen, for der er efterhånden et stort udvalg af trådløse kvalitetshøretelefoner, som kan forbindes til din smartphone. Fordelen ved trådløse høretelefoner er selvfølgelig, at man slipper for ledninger, der bliver filtret sammen eller går stykker. Det eneste, man skal være opmærksom på, er, at trådløse høretelefoner ofte kræver batterier. Man kan altså risikere, at de løber tør for strøm under cykelturen, men med den hastige teknologiske udvikling holder batterierne længere og længere tid.

4. Mål pulsen, mens du motionerer
Pulsure er blevet populære hos mange motionister og har derfor været gennem en rivende udvikling, og med tilføjelsen af Bluetooth er de blevet en god træningspartner. Mange af de nye pulsure kan nemlig måle pulsen og automatisk sende informationerne til din smartphone via Bluetooth. Hvis man har overskud, kan man tjekke pulsen, mens man motionerer, og ellers vil informationerne ligge og vente på én, når man er færdig.

5. Hold styr på vægten
Med udbredelsen af smartphones med indbygget Bluetooth er der også kommet større fokus på, hvordan vi bedre kan udnytte de gadgets, vi bruger i hverdagen. Det er for eksempel blevet muligt at forbinde sin vægt med sin smartphone, så man får alle resultaterne ind på en app. Det gør det lettere at følge udviklingen, så man kan nå at stoppe med juleguffet i tide, inden man er tvunget til at tilbringe januar i et træningscenter.