Få vores nyheder på mail

Dreamhack - et mekka for de tech-interesserede

Blogindlæg   •   Nov 27, 2014 15:49 CET

Dreamhack afholdes i disse dage i den svenske by Jönköping, hvor der bydes velkommen til over 25.000 besøgende, som over de næste 72 timer kan underholde sig med gaming konkurrencer, digital kunst konkurrencer, live koncerter og et stort expo område, hvor virksomheder kan fremvise deres nyeste tech-gadgets.

Festivalen, som afholdes to gange årligt, er besøgt af folk fra hele verden. Et af de store trækplastre er de intense online kampe, der også streames live, hvilket stiller store krav til internetopkoblingen. Det er dog ikke noget problem for Dreamhack, som tidligere har været indehaver af verdensrekorden for hurtigste internetforbindelse. Det er også nødvendigt, da der under dette års sommerudgave af Dreamhack blev registreret over 17.000 unikke internethungrende devices på den frit tilgængelige og lynhurtige fiberinternetopkobling, som Telia er leverandør af for 10. år i træk.

Det helt store trækplaster er uden tvivl de store gaming konkurrencer, hvor Danmark i år er stærkt repræsenteret med holdene Team Dignitas, Copenhagen Wolves og myXMG, som alle er blandt de 16 sidste hold i CS:GO turneringen. Du kan følge alle kampe via livestream fra Dreamhacks hjemmeside – se hvornår danskerne skal i kamp her.