Få vores nyheder på mail

Få mest muligt ud af Snapchat

Blogindlæg   •   Mar 10, 2016 15:59 CET

Det kan være svært at følge med i alt det, man kan med Snapchat. Der er mange muligheder i den lille gule app, og måske kan du lære noget nyt. Vi har samlet nogle af de features og tricks, som du (måske) ikke kender.

Beskyt din konto med to-trins bekræftelse
Du kan tilføje et ekstra lag sikkerhed til din Snapchat-konto ved at aktivere ”Login bekræftelse”.
Gå til indstillinger i app’en for at slå ”Login bekræftelse” til. Når du har gjort det, skal du både bruge din adgangskode og en bekræftelses kode, som bliver sendt til din mobil, for at logge på en ny enhed. Du har mulighed for at ændre nummeret, der er knyttet til din konto, hvis du foretrækker at få bekræftelses-koden sendt til et alternativt nummer.

snapchat - sikkerhedsnapchat - sikkerhed2

Tilføj nye venner uden deres kontaktinformationer
Det er altid fedt at få ekstra venner på snapchat, men du har måske ikke altid lige kontaktinformationerne på dem. Snapchat har gjort det muligt hurtigt at tilføje venner i nærheden af dig. Det eneste, du skal gøre, er, at gå til ”Tilføj venner” og derefter ”Tilføj Snapchattere i nærheden af dig”. Ved denne genvej kan du tilføje nye forbindelser nemt og hurtigt.

  snap - tilføj vennersnapchat- tilføj venner

Live video i chatten
Du kan nemt starte en videochat. Når personen, du vil tale med, er online på samme tid som dig inde i chatten, kan du se, at at den gule knap i højre hjørne i stedet bliver blå. Det  betyder, at du har mulighed for at lave en live video chat. Det eneste, du skal gøre for at starte videoen, er, at holde den blå knap nede på samme tid som din ven. Så snart du slipper igen slutter video chatten.

Brug flere filtre på en gang
Kan du ikke beslutte dig for et geo- eller fotofilter? Hvorfor også kun nøjes med et, når man kan vælge flere? Tilføj nemt dem ved at gøre følgende:

  • Swipe over dit billede, som du normalt plejer at gøre, når du tilføjer et filter. Vælg det første filter, du ønsker.
  • Hold derefter en finger nede på skærmen og swipe igen over billedet med en anden finger og vælg det andet filter.
  • Ønsker du hele tre filtre, slipper du billedet og holder igen en finger nede på skærmen, mens du swiper med en anden.

Glem ikke, at du også kan bruge filtre i dine videoer. Også i videoerne kan du tilføje flere filtre ligesom med billederne. Til videoer finder du ydeligere seje filtre, som er vist med tre ikoner:

  • Sneglen: Filteret forvandler din video til en slowmotion video
  • Kaninen: Filteret øger hastigheden på din videoafspilning 
  • Spol tilbage: Filteret vender din video om

Tilføj ekstra tekst
Har du nogle gange brug for lidt ekstra plads til din tekst i et snap? Der er heldigvis en løsning. Gå ind i noter og tryk ”enter” et par gange. Kopier herefter det tomme felt og indsæt det i tekstfeltet på dit billede. Så er det bare i gang med at skrive.

Snapchat - mere tekst snapchat - ekstra tekst


Travel mode
Alle der elsker Snapchat ved, at den suger masser af batteri og data. Men app’en har indbygget funktionen "Rejse-mode", så du kan spare den dyrebare data og kan køre længere på batteriet.
Når du aktiverer denne funktion, forhindrer du snaps og historier fra automatisk at downloade, så du i stedet skal tappe for at loade indhold.

Skift “Ven Emojis” i din venneliste
"Ven Emojis" er ikoner for, hvordan du interagerer med dine kontakter samtidig med, at du får lidt mere at vide om dine venner på Snapchat. Er der for eksempel et gult hjerte ud fra din ven betyder det, at du også er deres bedste ven.
Under ”Administrér” i ”Yderligere tjenester” finder du alt, hvad du behøver at vide om funktionen.
Du finder blandt andet forklaringer på, hvad de forskellige emojis betyder – for der er stor forskel mellem det røde og det gule hjerte. Du kan samtidig også tilpasse de forskellige emojis efter, hvad du selv synes er retvisende. 

emoji friendssnapchat emoji friens

Tjek, hvem der har set din "Min Historie"
Er du nysgerrig efter, hvem der har set din historik? Du har mulighed for at se antallet af visninger, som dine billeder har fået. For at tjekke det går du til fanen "Historier" og trykker på "Min Historie". Så snart du er inde på dit egen historie, swiper du op fra bunden af skærmen. Du får her antallet af visninger frem, og hvem af dine venner der har set det.

Downloade Snapchat til iOS og Android - Happy snapping!