Få vores nyheder på mail

Gæsteblog: "Hvornår har du sidst lyttet ... til en lydbog?"

Blogindlæg   •   Dec 22, 2015 09:00 CET


Gæsteblog skrevet af Laura Groth, Country Manager for Storytel i Danmark:

Før jeg fik Storytel, lød mit svar: I min mormors sommerhus som barn. Kassetteafspilleren på play og min søster i hængekøjen ved siden af.

Nu er det jul og om få dage mødes vi om bordet, om træet, om gaverne. Det er en sød tid. Og det er en tid fyldt med historier. Og ikke kun dén om Maria og Josef og deres lille ny. Jeg møder flere og flere som glade fortæller, at de lytter til lydbøger, at de nu er i gang med en ny bog hver måned - eller endda flere gange om måneden. Og jeg lytter selv. Jeg finder bøger, jeg gerne vil lytte til, bøger jeg bliver nødt til at lytte til igen og bøger som jeg aldrig troede, at jeg ville komme til at opleve. For det er fantastisk at følges ad med historierne i hverdagen. Jeg er lige nu gået i gang med Ringenes Herre, som netop er landet hos Storytel og jeg vandrer gennem byens gader, mens Frodo vandrer videre på sin rejse.

Udover at komme på eventyr med lydbøgerne, så er der en ekstra bonus. De giver ro. At lytte er helt vildt afslappende (okay, måske ikke lige en krimi eller thriller, men ellers ja!). At lytte til lydbøger giver mere end de gode historier. Sofaen, skovstien eller flysædet bliver afsættet til mere ro. Og det passer da også ret godt til tiden lige nu: Julen.

Ønsker jer alle en eventyrlig & afslappende jul.

Kærlig hilsen,

Laura

Se anbefalede juletitler hos Storytel her

Storytel_julelisten