Få vores nyheder på mail

Guide til Storytel - sådan kommer du i gang

Blogindlæg   •   Dec 15, 2014 12:13 CET

Har du en travl hverdag, hvor du ikke har tid til at få læst de populære bøger, som kollegerne snakker om under frokosten? Fortvivl ej, med Storytel kan du læse bøger, mens du pendler, træner eller bare slapper af. Storytel har nemlig over 10.000 lydbøger, som kan afspilles når som helst - også når du er offline.

Har du ikke haft tid til at læse Fifty Shades of Grey, A Song of Ice and Fire eller en roman af den populære forfatter Jussi Adler-Olsen, så bør du tjekke Storytel ud. Med et enormt udvalg af de mest populære lydbøger kan Storytel forvandle en ellers kedelig pligt som at tage opvasken til en nervepirrende aktivitet. Du kan lytte til dine lydbøger på din smartphone eller tablet, uanset hvor du er.

Sådan kommer du i gang

Det er let at komme i gang med Storytel. Hvis du er Telia kunde, kan du vælge Storytel som en ekstra service, så det bliver en del af abonnementet. På denne måde får du også rabat på Storytel hver måned.

Få Storytel med Telia

Den letteste måde at oprette en konto på er ved at logge ind med Facebook. Dermed henter Storytel automatisk dine oplysninger fra Facebook, og så er du i gang. Hvis du ønsker at oprette en konto på den traditionelle måde, så er det selvfølgelig også muligt. Når din konto er oprettet, og du har downloaded Storytel applikationen, skal du blot logge ind i sidemenuen, hvorefter du er klar til at høre din første lydbog. 

Hvis du ved præcis, hvilken bog du gerne vil lytte til, så vælger du blot søgefunktionen i menuen. Er du derimod i tvivl, eller mangler du bare lidt inspiration, så kan du finde masser af bogtips, når du åbner applikationen. Når du har valgt den bog, du gerne vil høre, trykker du blot gem i boghylden, hvorefter du let kan finde bogen, som nu også kan afspilles selvom du er offline.

Derefter er det bare at trykke play og forsvinde ind i bogens verden.

Storytel er for alle

Der er bøger for enhver smag med Storytel. Du kan frit vælge mellem 16 kategorier, som indeholder alt fra romaner og krimier til til fantasy og børnebøger. Du kan se hele listen af kategorier herunder:

- Børnebøger
- Biografier
- Digte
- Erotik
- Fakta
- Fantasy
- Historie
- Klassikere
- Krimier
- Noveller
- Personlig udvikling
- Romaner
- Sprog
- Thriller
- Ungdomsbøger
- Økonomi & Business

Download Storytel app'en i App Store eller i Google Play.