Få vores nyheder på mail

Hvilken tablet er bedst til familien

Blogindlæg   •   Feb 01, 2014 10:43 CET

Tablets er i dag blevet så avancerede og sprængfyldt med fede tjenester og indhold, at de kan opfylde hele familiens behov. Med en tablet kan børnene spille spil, teenagere tjekke de sociale medier og de vokse streame deres ynglingsserier. Det store spørgsmål er dog, hvilken tablet der passer bedst til hele familien? Det har vi sat os for at undersøge. Vi kigger nærmere på populære tablets i størrelsen omkring 10 tommer. Læs her, hvilke fordele markedets mest populære tablets tilbyder den danske børnefamilie.

iPad Air er, som de fleste ved, et Apple produkt. Det betyder, at der automatisk følger to store fordele med denne tablet. Den første er udvalget af applikationer. iOS er det styresystem, som har flest tilgængelige apps, hvilket betyder, at man frit kan vælge fra alle hylder af de mest populære apps. Det forøger også chancen for at finde en applikation, som kan netop det, du leder efter. Alle de populære spil til børnene er lette at finde, og de efterspurgte streaming-services og praktiske apps er lettilgængelige for de voksne. Den anden fordel er netop styresystemet iOS, som er utroligt let at gå til. Selv helt små børn kan hurtigt lære, hvordan det fungerer. fordi brugerens egen intuition ofte er den eneste guide, man har brug for.

Udover dette byder iPad Air på et tyndt og let design, som gør, at den er behagelig at holde – også i længere tid. iPad Air henvender sig til den type familie, som gerne vil have et brugervenligt produkt med en masse apps.

Sony Xperia Z2 Tablet

Skærm: 10.1″
Vægt: 439 g
Farver: Sort & hvid
Hukommelse: 16 GB + MicroSim

Xperia Z2 Tablet adskiller sig især fra de andre med sin holdbarhed. Det er en tablet, som man roligt kan efterlade hos de helt små børn og endda de vilde teenagere. Den er både vand- og støvtæt, så selvom der bliver spildt et glas mælk eller en liter cola udover den, vil den stadig fungere. Tablets er ikke en billig investering, så holdbarhed kan give forældre ro i sindet, når børnene bruger den. Holdbarheden gør den til et oplagt valg for den aktive familie, som har fuld fart over feltet.

Samsung Galaxy Note 2014

Skærm: 10.1″
Vægt: 547 g
Farver: Sort & hvid
Hukommelse: 16 GB + MicroSim

Galaxy Note 2014 er en tablet, som primært henvender sig til dem, der skal bruge en tablet på deres arbejde. Men det betyder langt fra, at den ikke kan bruges som børnefamiliens foretrukne tablet. Med den medfølgende S pen åbner der sig mange muligheder, som andre tablets ikke tilbyder. Tabletten kan forvandles til en malebog for de mindste og et multitasking værktøj for de ældre. Det er muligt at inddele skærmen i flere sektioner, så man kan se sin yndlingsserie samtidig med, at man er på Facebook. En kombination der er attraktiv for mange.

Derudover er det muligt at lave profiler til alle i familien, som også gør det muligt at børnesikre den. Man kan nemlig fjerne muligheden for at købe apps, så de mindste i familien ikke køber dyre apps ved et uheld. Galaxy Note henvender sig til den familie, som godt kan lide at sætte et personligt præg på deres tablet, og som gerne vil anvende den til arbejde og afslapning.

Microsoft Surface 2

Skærm: 10.6″
Vægt: 495 g
Farver: Sort & sølv/sort
Hukommelse: 32, 64 GB + MicroSim

En af de absolut største fordele ved Microsofts tablet er, at Microsoft Office fungerer upåklageligt. Det er muligt for skolebørn at lave lektier på tabletten, og de voksne kan arbejde fra sofaen eller på farten. Derudover har den også en almindelig USB-indgang, som gør, at man kan koble en almindelig mus eller keyboard til. En anden detalje, som er god for produktiviteten er, at man kan dele skærmen op i to. Det bliver derfor væsentligt lettere at multitaske. Alle disse features gør, at denne tablet er oplagt til den kreative og travle familie.