Få vores nyheder på mail

Julegaveideer til dig, som ikke vil have bløde pakker

Blogindlæg   •   Nov 28, 2012 11:06 CET

Julen nærmer sig med hastige skridt, og mange er i fuld gang med ønskesedlen. Hvis du mangler ideer eller blot vil undgå mange bløde pakker, så er hjælpen nær. Vi har samlet nogle julegaveideer, som kan bringe smilet frem hos de fleste, når gaverne skal pakkes op den 24. december.

Beats by Dr. Dre høretelefoner – God musik fortjener god lyd.

Høretelefonerne fra Beats by Dr. Dre er kendt som nogle af de bedste på markedet. Hvis du elsker musik, og synes musikken fortjener optimale forhold, så vil du ikke fortryde, at du ønskede dig et par Beats høretelefoner. De kommer i flere udgaver, så du kan ønske dig netop den type, der passer bedst til dig og din hverdag.

Beats Solo on-ear udgaven er udstyret med to højtalere til hvert øre. Det giver en utrolig klar lyd og endnu dybere bas. Hvis du derimod ofte er på farten og foretrækker en mere transportabel udgave, kan du vælge in-ear udgaven. Ifølge Beats by Dr. Dre, er in-ear høretelefonerne udviklet til at være ultra-fleksible, hvilket betyder ledningerne skulle være næsten umulige at filtre sammen.

Du kan spare 20 % på Beats Tour in-ear og Beats Solo on-ear til og med d. 2. december i en Telia-butik.

HTC 8X med Beats audio – musikoplevelser på farten.

Gode høretelefoner fortjener en god afspiller. HTC 8X er den eneste Windows Phone med det suveræne lydsystem fra Beats Audio, som sikrer et output på 2.55 volt. Det giver dig en dybere bas, tydeligere vokal og en mere nuanceret lyd.

Hvis det ikke er nok til at få HTC 8X på ønskesedlen, så kan det nye Windows Phone styresystem måske. Med de let genkendelige Live Tiles kan du personliggøre din 8X lige efter dine behov og interesser. Takket være Windows’ integration med cloud-tjenesten Skydrive, kan du gemme din musik og playlister i skyen og få adgang til dem, hvor end du er. Læs mere om HTC 8X her

Samsung Galaxy S3 4G og Note 2 4G – et tv i lommen.

Hvis du sætter pris på en god film, så kan Samsungs Galaxy S3 4G eller den helt nye Note 2 4G være den helt rigtige julegave til dig. Begge smartphones byder på store Super AMOLED HD skærme og kører på Telias lynhurtige 4G-netværk. Det betyder, at du kan streame de nyeste film og serier uden ventetid eller afbrydelser, uanset om du sidder i bussen, på arbejde, eller derhjemme.

Samsungs innovative Note 2, også kendt som en ”phablet”, er samtidig den oplagte julegaveide til den kreative og arbejdsomme type. Med den medfølgende S-pen kan man for alvor slippe kreativiteten løs på den 5,5 tommer store skærm.

Læs mere om Samsung Galaxy S3 4G her

Læs mere om Samsung Note 2 4G her

SONOS PLAY:3 højtaler inkl. BRIDGE – den trådløse løsning til musik i hjemmet.

Med højtalersystemet fra SONOS kan du streame musik trådløst i hele huset, hvad enten det er via dit eget musikbibliotek, Spotify eller din ynglings radiostation.

Med SONOS BRIDGE får man den fulde trådløse oplevelse. Ved at forbinde den lille netværksadapter til det trådløse netværk, kan du stille SONOS højtaleren lige, hvor du vil i huset helt uden internetledning. Dermed kommer SONOS flotte design til sin fulde ret, og man behøver ikke bøvle med besværlige ledninger. Den perfekte gave til den kvalitetsbevidste musikfan.

Netop nu kan du spare 399 kr. på SONOS PLAY:3 inkl. BRIDGE i en Telia-butik. Tilbuddet gælder til og med d. 2. december.

Slip for julestress – køb julegaverne online.

Husk, at du kan slippe for julestress ved at købe årets julegaver i Telias webshop