Få vores nyheder på mail

Klæd dig på i Facebook og Twitter

Blogindlæg   •   Jan 07, 2013 11:04 CET

Tænk, hvis du kunne tage din seneste Facebook-opdatering på mandag morgen eller klæde dig på i dine tweets til fest? Eller hvis dine bukser automatisk kunne opdatere din Facebook-profil blot ved at gå ind på en lækker restaurant?

De sociale medier fylder efterhånden meget i vores daglige liv, og snart kan de også blive en del af vores klædeskab.

Der er ingen tegn på, at de sociale medier forsvinder – måske skifter vi platform, men sociale medier er kommet for at blive. Vi elsker at udtrykke og dele vores meninger via sociale medier, og vi er vilde med at holde os opdateret på små og store nyheder i vores omgangskreds, samtidig med vi selv fortæller om vores eget. Det handler om, at lade sin personlighed skinne igennem via sine opdateringer, tweets og billeder. Det er selv-branding i stil med valg af frisure, musik og ikke mindst tøjstil, hvilket alt sammen er måder at udtrykke personlige statements. Men hvad hvis de kombineres?

Iført 2000 LED-lys og 3000 Swarovski-krystaller viste medie- og sang-darling, Nicole Scherzinger, hvordan man kan kombinere live twitter-opdateringer med en sort gulvlang gallakjole til et 4G-event sidste år.

Se Nicoles Twitter-kjole i aktion her:


Jeans med holdning

Et andet eksempel på, hvordan elektronik og tøj kan kombineres kommer fra italienske ”Replay”, som for nyligt har lanceret, hvad de kalder Social Demin. Dette par jeans opdaterer og deler automatisk din status, placering eller dit humør, blot ved hjælp af et klik i lommen. Via en lille indbygget bluetooth-enhed sendes informationer om dig og din færden til din smartphone, som herefter opdaterer dine sociale netvæk.

Aldrig har det været lettere at vise dine venner, hvilken cafe, de skal komme hen på for at drikke en øl med dig eller fortælle resten af verden, hvorvidt en film er god, mens du sidder i biografen. Med de nye Social Denim jeans kan du dele dit liv direkte fra din lomme. Du kan få dit eget par for ca. 1.100-1.500 kroner. Social Denim jeans fås både til mænd og kvinder.

Få musikken til at danse på din krop
Har du mod på tøj kombineret med elektronik, er der her et budgetvenligt alternativ til de sociale jeans fra Replay og Nicoles Twitter-kjole. Equaliser T-shirt er bygget op i et sjovt koncept, som handler om, at t-shirten kan visualisere musikken på dit tøj. Det betyder, at t-shirten opfanger rytmen fra musikken i rummet og lyser op i forskellige farver i det beat, musikken spilles i.  Lys op til festen, og sæt farver på musikken med en Equlizer t-shirt til 229 kroner. Se eller køb t-shirten her