Få vores nyheder på mail

Kom helt tæt på Sony Xperia Z2

Blogindlæg   •   Mar 08, 2014 10:50 CET

Sony har præsenteret en ny smartphone i Xperia-serien, som er en opdatering af flagskibsmodellen, der kom på markedet for blot et halvt år siden. Navnet er Xperia Z2, og den er smækfyldt med gode specifikationer og features.

Sony har den seneste tid fokuseret meget på deres high-end smartphones, og det er nu resulteret i en forbedret udgave af flagskibsmodellen, som har fået navnet Xperia Z2. Vanen tro byder Sonys flagskibsmodel på et fantastisk kamera med hele 20,7 megapixel, som også giver dig muligheden for at optage video i 4K. Faktisk er kameraet i Xperia Z2 så godt, at Sony siger, det kan måle sig med Sonys egne kompakte digitalkameraer.

Z2 byder på en anelse større skærm end forgængeren, da Sony denne gang har valgt et 5,2” Triluminos display. Det har dog ikke betydet alverden for størrelsen på telefonen, som er næsten identisk med forgængeren, der havde en 5” skærm. Videodelen er noget, som Sony mærkbart har prioriteret i Z2′eren. Fx findes der nu en feature ved navn Timeshift, der lader dig optage video med 120 billeder i sekundet, som du bagefter kan redigere i slowmotion på mobilen. Som noget nyt er der nu også mulighed for at tilføje augmented reality effekter til dine videoer, mens du filmer.

Som en del af den store lancering af Xperia Z2 i Barcelona under Mobile World Congress fremviste Sony også flere spændende nye gadgets, som kan arbejde sammen med din Xperia-smartphone. En af de mere interessante er deres SmartBand Core, som er et ”smart” armbånd, der kan følge dine bevægelser og hjerterytme og dermed give dig informationer om dit helbred, og hvor meget du har motioneret i løbet af dagen. En anden gadget, som er skabt til at arbejde sammen med Xperia Z2, er headsettet MDR NC31EM. Med hjælp fra den indbyggede støjreducerende teknologi i Z2 kan dette headset holde op til 98 % af alt baggrundsstøj ude.

I videoen herunder kigger John G. fra meremobil.dk nærmere på Sony Xperia Z2