Få vores nyheder på mail

Mere inspiration med Flipp

Blogindlæg   •   Okt 24, 2016 10:25 CEST

Når selvforkælelse og afslapning står på programmet, nyder de fleste at kravle under uldtæppet i sofaen med yndlingsmagasinet i hånden. Men der er rigtig mange magasiner at vælge imellem, så hvilket skal du hive med hjem fra hylden i kiosken? Med Flipp behøver du ikke at nøjes. Læs med og find ud af, hvad Telias nye service kan tilbyde dig, hvis bare du siger ja til inspiration.

Magasiner  kan være en kilde til inspiration i vores liv og hverdag - de kan være en farveklat på en grå efterårsdag og et brud med rutinerne. Magasinerne inspirerer vores aftensmad, garderober og boligindretning. De lærer os om sport, sundhed, fritidsaktiviteter, om kendte og kongelige, og de giver os gode historier og råd med på vejen.

Flipp samler dine yndlingsmagasiner ét sted

Er du vild med Euroman, Eurowoman eller Gastro? Er du gravid, nybagt mor, sportsentusiast, jagtinteresseret, eller blot interesseret i nyeste trends inden for mode interiør og design? Der er mange muligheder, når man kan få 45 magasiner samlet i 'en app.

Inspiration til hele familien

Flipp kan anvendes på både telefon og tablet, og appen kan fungere på helt op til 5 devices af gangen, så hele familien kan følge med. En enkelt Flipp-konto kan samtidig indeholde op til 4 forskellige profiler, så alle i familien kan gemme deres yndlingsblade og skabe deres egen individuelle profil – eller så du kan lave profiler til forskellige behov, hvad enten du har lyst til hurtig sladder på farten, eller et fordybende interview i Alt for Damerne til badekarret.

Læs mere om Flipp

Flipp kan læses offline

Flipp kan læses offline, så længe du har downloadet magasinerne ned til din profils bibliotek. Du kan downloade både splinternye og ældre magasiner, så du kan få læst alle de yndlingsnumre, som du ikke fik købt i løbet af året. Du kan samtidig downloade så mange magasiner til offline brug, som du vil. Det eneste der sætter grænser er kapaciteten på dit device. Offline funktionen er især interessant, når du skal på ferie eller er i områder, hvor der ikke er wifi-forbindelse. Og så undgår du overvægt i kufferten..

80 nye udgivelser om måneden

Flipp udgiver 80 nye magasiner om måneden, så selv den mest hungrende magasinlæser kan få stillet sin sult. De 80 udgivelser ville koste over 3.500 kroner om måneden, hvis du skulle købe dem i hånden. Foruden glæden ved at læse et godt magasin, offline-funktionen og familievenligheden, er der også mange penge at hente. Samtidig er der rig mulighed for at udvide din horisont med magasiner, som du ikke normalt tager med dig hjem - så måske venter dit nye yndlingsmagasin, en spændende interesse eller den bedste inspiration lige rundt om hjørnet?