Få vores nyheder på mail

Nokia Lumia 920

Blogindlæg   •   Apr 16, 2013 13:00 CEST

Lumia 920 er navnet på Nokias nyeste flagskib, som byder på en knivskarp skærm, en utrolig kamerateknologi og trådløs opladning. Og Lumia 920 byder på endnu mere. Frit valg mellem 5 farver, adgang til det lynhurtige 4G-netværk og mulighed for en komplet synkronisering igennem SkyDrive er blot nogle af de ekstra features, en Lumia 920 byder på.

Et skarpt kamera
I Lumia 920 har Nokia fokuseret på at skabe en kameraoplevelse ud over det sædvanlige. Det har de gjort igennem Nokias eget PureView-system, som ved hjælp af en optisk billedestabilisering sikrer klare, flotte og rystefrie fotos og videoer. Det avancerede PureView-system lukker også op til fem gange mere lys igennem linsen, som gør det muligt at tage flotte billeder og videoer i svagt lys. Nokia har ydermere indbygget en panorama funktion, som lader brugeren tage 360° billeder af omverdenen.

En utrolig hurtig og flot skærm
PureMotion HD+ er navnet på Lumia 920s lynhurtige display, som, ifølge Nokia, er verdens mest lyse og følsomme skærm. De har formået at lave skærmen så følsom, at man kan bruge den selvom man har stofhandsker på. Bestemt en feature, som mange danskere vil sætte pris på i de kolde vintermåneder. Nokia stopper dog ikke der. De har også taget højde for sommermånederne med høj sol med deres ClearBlack Display-system, som gør, at indholdet på skærmen er lettere at se i kraftigt solskin. Så man kan roligt tage en Lumia 920 med på stranden uden at bekymre sig om genskin

Trådløs opladning
Lumia 920 tilbyder også noget helt nyt indenfor high-end smartphones – nemlig muligheden for at oplade telefonen trådløst. De trådløse opladere skal købes separat, men til gengæld findes der et væld af muligheder, når det kommer til design, størrelse, farve og form. Nokia har endda indgået et samarbejde med det anerkendte mærke Fatboy, så du kan få en Fatboy-opladerpude til din Lumia 920. Hvis du ikke mener, din smartphone skal slappe af mens den lader op, så kan du købe en JBL PowerUp trådløs opladehøjtaler, som kan afspille din ynglings musik fra Spotify, mens telefonen lader op.

Se mobilsidens anmeldelse af Lumia 920 herunder