Få vores nyheder på mail

Vil du altid have den nyeste mobil?

Blogindlæg   •   Okt 06, 2016 14:17 CEST

Er du også typen, der gerne vil være først med den nyeste teknologi eller mobil? Hvis du har Telia Upgrade med i dit abonnement, kan du skifte telefon hvert år.

Telia Upgrade er en service, der gør det muligt at indlevere din nuværende smartphone til fordel for en splinterny model efter kun 12 måneders brug. Når du køber den nye mobil, afleverer du blot den gamle, og så slettes de resterende måneder fra din eksisterende mobilaftale.

Hvilke mobiler kan jeg købe med Telia Upgrade?

Så længe du har en 24 måneders mobilaftale med abonnementerne 4EVERYTHING Premium eller 4EVERYTHING Light, kan du benytte dig af Telia Upgrade. Alle Telias mobiler kan vælges med disse abonnementstyper, så der er frit valg på alle hylderne.

Flirter du for eksempel med tanken om den nye iPhone 7 eller Sony Xperia XZ, så kan du med fordel få Telia Upgrade med i dit abonnement.


Hvad hvis jeg allerede har en mobil med 24 måneders mobilaftale og 4EVERYTHING Premium eller 4EVERYTHING Light abonnement?

Hvis du allerede har en mobil med ét af de to 4EVERYTHING abonnementer, skal du være opmærksom på, hvornår du købte din telefon. Alle telefoner med 24 måneders mobilaftale og abonnementerne 4EVERYTHING Premium eller 4EVERYTHING Light, der er købt efter den 1. oktober 2015, indeholder nemlig Telia Upgrade. Derfor har du muligheden for at få fingrene i en ny telefon allerede efter 1 år, hvis du købte din telefon fra og med den 1. oktober 2015.Skal mobilaftalen være på 24 måneder, og kan jeg ændre mit abonnement undervejs i forløbet?

Alle 24 måneder i din mobilaftale skal være på 4EVERYTHING abonnementerne, før Telia Upgrade gælder. Derfor er der nogle ting du skal være opmærksom på:

  • Hvis du har en mobilaftale med et andet abonnement, er det ikke muligt at ændre abonnementstypen til en af 4EVERYTHING abonnementerne, for at få Telia Upgrade i dit abonnement.
  • Hvis du har en af 4EVERYTHING abonnementerne, og du gerne vil gøre brug af Telia Upgrade, er det vigtigt, at du ikke ændrer abonnementstypen undervejs i din mobilaftale.
  • Hvis du har et af 4EVERYTHING abonnementerne med en mobilaftale på 12 måneder indeholder det ikke Telia Upgrade.Hvilken stand skal min telefon være i, når jeg indleverer den efter et år?

Mange mobiler får en enkelt skramme, en ridse eller små slag i løbet af et år, og det er ikke et problem, når du indleverer mobiltelefonen efter 12 måneder. Det vigtigste er, at der ikke er slået et flig af glasset. Skal du have repareret din telefon undervejs i forløbet, er det vigtigt, at du er opmærksom på, at den repareres på et autoriseret sted. Alle mobilens dele skal nemlig være originale, når den indleveres og opgraderes efter et år. Det betyder derfor ikke, at Telia Upgrade ikke er noget for dig, hvis du er en ægte uheldsfugl, der har erfaringer med ødelagte skærme og lignende på telefonen. Skulle du opleve problemer med telefonen, der falder under reklamationsretten, er det selvfølgelig den, du skal benytte dig af.

(Til tec-nørden er det værd at nævne, at man skal være opmærksom på, at det svarer til, at telefonen er blevet repareret på et uatoriseret værksted, hvis man har Jailbreaked/routed telefonen, og den vil derfor ikke kunne indleveres.)

Vil du vide mere? Læs alt om Telia Upgrade.