Få vores nyheder på mail

Paii – mobilbetaling for alle

Blogindlæg   •   Feb 19, 2014 08:47 CET

Nu er der kommet en ny løsning, der gør det lettere at betale via mobilen. Navnet er Paii, som er en applikation, der smelter din smartphone og dit betalingskort sammen. Dermed bliver det let og sikkert at bruge mobilbetaling – både på iOS og Android.

Nem og lettilgængelig mobilbetaling har længe været efterspurgt, og nu er Danmarks fire største teleudbydere gået sammen under navnet 4T og udviklet applikationen Paii. Med Paii bliver det muligt at smelte din smartphone sammen med dit betalingskort og betale i en række onlinebutikker, overføre penge til andre Paii-brugere eller betale via SMS, uden det kommer på telefonregningen – hurtigt, nemt og sikkert. Du slipper altså for besværlige betalingsprocesser, som kræver kortnummer, udløbsdato og sikkerhedskode. Når du bruger Paii, skal du blot bruge dit mobilnummer og din egen personlige Paii-pinkode.

Sådan kommer du i gang

For at bruge Paii skal du registrere dig på paii.dk, hvor du verificerer dig selv med NemID og efterfølgende vælger din personlige Paii-pinkode. Herefter kan du vælge at tilknytte et betalingskort til din Paii-konto eller trække penge over din telefonregning. Når disse få formaliteter er overstået, mangler du blot at downloade applikationen, som findes både til iOS og Android.

Når applikationen er downloadet, er du klar til at shoppe i online butikker såsom smartguy.dk, smartgirl.dk, SAXO.com, proshop.dk, mytrendyphone.dk og flere.

Paii er gratis og kan hentes her:

Google Play
App Store

Fakta om Paii

Hvem star bag Paii?
Telia, TDC, Telenor og ”3” – som tilsammen udgør 4T – har udviklet Paii.

Hvem kan bruge Paii?
Alle myndige danskere over 18 år med et NemID og en smartphone med iOS- eller Android-styresystem har mulighed for at bruge Paii.

Hvor meget kan man overføre med Paii?
Du kan overføre til andre Paii-brugere og handle for op til 7.500 kr. per betaling, hvis du har tilknyttet et betalingskort. Du bestemmer selv, hvor meget du vil indsætte på din Paii-konto, som kan rumme op til 15.000 kr. ad gangen. Du kan også vælge automatisk optankning til din Paii-konto. Så trækkes pengene fra dit betalingskort, uden at du først skal indsætte penge på din Paii-konto. Læs mere om beløbsgrænser og automatisk optankning på paii.dk.

Hvad koster det at bruge Paii?
Det er helt gratis at få Paii på din smartphone, og der er ingen omkostninger ved at indsætte penge på din konto eller overføre penge til andre Paii-brugere. Som det er tilfældet med andre betalingsmidler, kan du i nogle butikker blive opkrævet et mindre gebyr, når du benytter Paii. Hvis butikken opkræver et gebyr, skal det fremgå tydeligt, inden du godkender betalingen.  Anvender du Paii via SMS, koster det almindelig SMS-takst.