Få vores nyheder på mail

Sådan deler du din kalender med din kæreste via iCloud

Blogindlæg   •   Okt 19, 2015 12:51 CEST

Er det i aften, vi skal til koncert, eller er mødet i banken først i næste uge? Og hvornår er det, at fodboldtræningen starter igen? Det kan være svært at holde styr på flere kalendere på én gang. Læs her, hvordan du kan samle flere kalendere til én på tværs af iOS-enheder via iCloud.

Den gamle papirkalender er mere eller mindre blevet skiftet ud med den digitale kalender, da den nemt kan deles på tværs af enheder. Guiden forudsætter, at du allerede har oprettet den kalender du ønsker at dele i iCloud.

Sådan deler du din iCloud kalender på tværs af iOS-enheder

  1. Åben Kalender på din iPhone eller iPad
  2. Tryk på Kalendere nederst i midten
  3. Vælg den kalender du vil dele ved at trykke på i-ikonet. 
  4. Tryk på Tilføj person under afsnittet Delt med og skriv mail-adressen på den person, du ønsker at dele kalenderen med
  5. Tryk på Tilføj, og der bliver sendt en invitation ud til vedkommende, som skal acceptere invitationen før, I kan dele kalendere

Læs også: 3 kalendere du skal hente til din mobil

Du kan altid fjerne delingen af den pågældende kalender igen. Tryk på i-ikonet ud for den kalender du ønsker at ændre, og tryk herefter på Vis og rediger. Her kan du bestemme, om du vil stoppe delingen af kalenderen eller, hvorvidt vedkommende må foretage ændringer i den delte kalender.