Få vores nyheder på mail

Sådan finder du den perfekte løbe-playliste

Blogindlæg   •   Mar 15, 2016 13:13 CET

Mangler du lidt ekstra hjælp under løbeturen? Spotify Running afspiller det rette musik efter dit løbetempo, så du ikke skal bekymre dig om at skifte musik undervejs eller bruge tid på at finde musik med høj, mellem eller lav tempo.

Vi kender det allesammen. Der kan komme mange undskyldninger i vejen for en god løbetur. Spotify hjælper dig med at stryge én af tingene fra listen, da Spotify Running helt automatisk registrerer det tempo, du løber i, og afspiller og mixer herefter musik med et passende antal slag i minuttet. Musikken, du hører, er en blanding af anbefalinger fra din egen musikhistorik, playlister med blandede genrer og Spotifys egne sammensatte numre fra DJ's og komponister.

Du kan læse mere om Spotify her.

Du skal derfor ikke selv tænke på at sammensætte den perfekte løbeplayliste eller have musik klar til både et lavt, mellem og højt tempo. Hvis du eksempelvis lunter og pludselig tager en hurtig sprint, mixer Spotify automatisk musikken sammen og afspiller musik af højere tempo. Og alt imens kan du koncentrere dig om dit løb og blot blive inspireret af musikken. 

Sådan bruger du Spotify Running

  1. Åbn din Spotify app og log ind
  2. Tryk på menuen og gå ind i "Browse"
  3. Scroll ned til "Genres & Moods" og vælg kategorien "Running"
  4. Vælg det album, der passer til dit humør
  5. Tryk på "Start run", og du er klar til at løbe