Få vores nyheder på mail

Sådan gør du din mobil klar til festival

Blogindlæg   •   Jun 17, 2016 08:58 CEST

Festivalsæsonen er over os, og inden vi skal lytte til en masse musik, nyde fadøl og flirte med nabolejren, så kan det være en god ide at forberede sig selv og sin mobil til festival. Vi har samlet nogle gode råd, så du og din mobil kommer bedst gennem nætterne i teltet og dagene på koncertpladserne.

Musik i højsædet

Festival handler om musik. Punktum. Og hvis du har ambitioner om at være lejrens foretrukne dj, så skal du sørge for at have den helt rigtige playliste klar. Hvis I vil lade op til de forskellige koncerter, så kan det være en oplagt mulighed at vælge en playlist fyldt med de bedste numre fra de optrædende artister.

Prøv fx at tjekke denne liste ud:

https://open.spotify.com/embed/user/telia_denmark/playlist/5jKCteHfnzJcqAg5icBjCV

"There's an app for that"

Som med så meget andet, er der også en app til de større festivaler. Husk derfor at søge i din app-butik, inden du tager af sted. Her kan du som regel altid holde øje med alt fra musikprogram, tilbud, nyheder, ligesom du ofte kan bruge app'en til at finde rundt på de store festivalområder.

Der skal strøm til

En af de største udfordringer med mobile på de ugelange festivaler er batteriets levetid. Det drænes hurtigt af Snapchat og sms-korrespondancer om mødesteder, og derfor kan det være en rigtig god ide at investere i en transportable mobiloplader, som du kan have med dig i lommen eller hipster-mavebæltet.

Fx kan du købe denne smarte oplader for 249,- (du kan endda gratis ombytte den hver dag på Smukfest til et friskt, fuldt opladt eksemplar):

Powerbank

Lad ikke en smule regn komme i vejen for din festival

Festivaler nydes bedst badet i solskin. Men vi må jo se i øjnene, at vi bor i Danmark, og det betyder, at man aldrig går galt i byen ved at tage sine forbehold. Derfor kan det være en rigtig god ide at pakke et regnslag, så du kan nyde musikken og få alle oplevelserne med, selvom det skulle regne.

Pas på din mobil

Det kan ikke udelukkes, at man taber sin telefon på festival. Kombinationen af mange mennesker, en fadøl eller to samt dans kan let føre til en tabt telefon og ødelagt skærm. Husk derfor at overveje, om du ikke bør sætte et cover på i anledningen af festivalen. Du kan bade få covers som dækker bagsigen og siderne på telefonen, og du kan også købe ekstra beskyttelse til selve skærmen. Se vores udvalg af beskyttelse til mobilen i vores online tilbehørs-shop.

Covers