Få vores nyheder på mail

Sådan gør du dit hjem til et high-tech paradis

Blogindlæg   •   Dec 11, 2014 09:32 CET

I dag er det ultimative hjem ikke længere kun baseret på arkitektur, æstetik og indretning. Der opleves en stigende interesse for at have et intelligent hjem, hvor strøm, varme, musik og lys styres fra trådløse devices, uanset om du befinder dig inden eller uden for hjemmet. Læs mere her og få tips til at give dit hjem et højteknologisk løft skjult med wifi og smarte løsninger.

Nyd musikken trådløst

Sonos højtalere kan afspille din ynglings musik med en fantastisk lyd, alt imens du styrer playlisten med en tablet eller smartphone i sofaen. Man slipper altså for store, klodsede højtalere med et virvar af ledninger, men lyden forbliver knivskarp. Gennem Sonos’ applikation kan du afspille musik fra flere streamingtjenester, såsom Spotify. Sonos systemet er så smart, at hvis man har to eller flere højtalere i huset, kan man vælge, om de skal spille den samme sang. Det er den perfekte familieløsning.

Fuld kontrol over lyset

Kender du det, at man gerne vil have et hyggeligt lys til romantiske stunder eller bare skrue lidt ned for lystyrken, mens man hygger med en film? Så kan Philips Hue være løsningen. Det er intelligente pærer, som giver husejeren fuld kontrol over alt lys via en tablet eller smartphone. I en Hue startpakke følger pærer og en WiFi-opkobling, så man kan slappe af i sofaen, mens man slukker lyset rundt om i hjemmet eller finder den rette farve mellem hvid, rød og blå.

Klar til en opstramning i foråret?

Der bliver planlagt utallige nytårsfortsæt hen over nytår, hvor mange lover hinanden, at de enten vil tabe et par kilo eller komme i bedre form. Withings Smart Body Analyzer hjælper ikke direkte med nogen af disse ting, men gør dine fremskridt digitale. Kort fortalt er det en vægt, som arbejder sammen med din smartphone eller tablet. Når du stiger op på vægten, så får du målt vægt, kropsfedt og hjerterytmen. Det smarte er her, at disse data automatisk bliver synkroniseret med en app på telefonen, hvor du via flotte grafer kan følge dine fremskridt. En god motivator i de mørke forårsmåneder.

Få styr på indeklimaet

Vejrstationer er efterhånden kun for entusiaster, da vores smartphones kan opdatere dig på vejret, uden at du behøver at kigge udenfor. Men indeklimaet er overset af mange, selvom vi ofte færdes mest i hjemmet. Med Netatmo Weather Station får du det fulde overblik over luftkvaliteten, temperaturen, niveauet af kulilte i luften og endda hvor meget larm der er i lokalet på din smartphone eller tablet.