Få vores nyheder på mail

Sådan hjælper Storytel dig til at holde nytårsforsættet

Blogindlæg   •   Jan 28, 2016 10:53 CET

Ønsket om at læse flere bøger er for mange et nytårsfortsæt. Men de tunge bøger under armen og manglende inspiration til ny læsning sætter ofte en stopper for at nå målet. Vi har samlet tre bøger fra lydbog-applikationen Storytel, som giver adgang til tusindvis af bøger direkte på telefonen eller tabletten, så du slipper for at skulle aflevere dem på biblioteket.

Læs også: 4 trænings-apps til nytårsforsættet

Tro på dig selv
af Ulrik Wilbek

At tro på sig selv eller at have motivationen til at gøre det er ikke altid lige til. Det kan også være, at motivationen til at fortsætte med at læse mangler. Hvis dette er tilfældet, kan denne bog måske hjælpe dig på vej. Ulrik Wilbek, tidligere landstræner for både dame- og herrelandsholdet i håndbold, fortæller i bogen ”Tro på dig selv”, hvordan du fremmer motivationen, den daglige præsentationslyst og udvikler troen på egne evner. Han løfter sløret for sine arbejdsmetoder og motivationsstrategier, da han mener, at det er motivation, der skal til for at tro på sig selv. Motivation er en vigtig drivkraft og nødvendig, hvis du skal sætte dig selv mål og udvikle dig.

App’en fås til IOS her og Android her.

Dødesporet
af Sara Blædels

Hvis der alligevel ikke er det mest spændende i fjernsynet, så stå fast ved dit nytårsfortsæt og vælg bogen. Fordyb dig fx i en god krimi. Sara Blædels bog ”Dødesporet” er i øjeblikket på toplisten på Storytel. Følg med i, hvordan Louise Rick, chef for eftersøgningsafdelingen ved Københavns Politi, leder efter en forsvundet 15-årige dreng i skovene omkring hendes hjemegn. Han forsvinder sporløst i forbindelse med et indvielsesritual, og noget tyder på, at der igen er trafik i Dødesporet ud til den store offer-eg. Der bliver afdækket nogle mørke sider af lokalsamfundet under efterforskningen, og krimien ville være den perfekte bog under dynen.

Læs også: 5 podcast du skal høre på ferien

Sonjas sidste vilje
Af Åsa Helleberg

Om vinteren er det rart at sætte sig ind i varmen og slå hjernen fra. Måske med en bog, der på nogen måder minder om Sex and the city? ”Sonjas sidste vilje” af Åsa Helleberg handler om fire kvinder, der har været veninder igennem mange år. Da Sonja uventet dør, efterlader hun sine tre veninder i dyb sorg. Men de får alle en stor overraskelse, da de får at vide, at der er lavet et testamente. For Susanne, Megan og Rebecka bliver det en begyndelse på, at deres liv forandres fuldstændig. Sonja var nemlig begyndt at synes, at hendes veninder var groet fast, og efter sin død hjælper hun dem med at leve livet mere fuldt ud. De tre almindelige kvinder tvinges til at begynde forfra, og som læser følger du med i hede kærlighedsaffærer i Paris, skønne børnebørn i Östersund og trættende eksmænd. Det er en roman, der byder på venindekærlighed, tårer og latter.

Storytel giver dig mulighed for at lytte og læse ubegrænset til tusindvis af e-bøger, på både dansk og engelsk samt muligheden for at gemme op til fem bøger offline til fx rejsen. Der er derfor rig mulighed for at få masser af inspiration til bøger, der ville være spændende at tage hul på.

Læs også: Gæsteblog: "Hvornår har du sidst lyttet... til en lydbog?"

God fornøjelse med læsningen!