Få vores nyheder på mail

Sådan holder du styr på ønskesedlen

Blogindlæg   •   Jun 15, 2016 09:14 CEST

Bryllupper og studenterfester er over os. Derfor er det rart at have styr på ønskerne på en nem og overskuelig måde. Det er nemlig ikke altid lige til at få ønskerne sat pænt op samt holde styr på, hvem der køber hvad. Vi giver dig her et trick til, hvordan du holder styr på ønskesedlen online.

Ønskesedler kan være en svær en svær størrelse. Ofte triumferer dovenskaben, og to uger før festen må man opgive og nøjes med små papirslapper og noter på mobilen, som i længes er besværligt. Og samtidig er der problemet med at holde styr på, hvem der køber hvad. For alle ved, at tante Helle og mormor Grethe alligevel køber det samme.

Men det behøver i virkeligheden slet ikke være så svært at lave en ønskeseddel, som både er til gavn for dig og dine gæster. Her har du et smart trick til den ellers ’tricky’ ønskeliste.

Ønskeskyen – din digitale ønskeseddel

Med Ønskeskyen kan du nemt og hurtigt samle alle ønskerne et sted. Log ind i den digitale tjeneste ved at oprette en bruger eller ved at tilkoble din Facebook-profil.
Nu har du din helt egen ønskeseddel, som du løbende kan tilføje til, når et nyt ønske opstår, og du har selvfølgelig mulighed for at oprette alle de lister, du har behov for.

Du har mulighed for at gemme dine ønsker på to måder.
Ser du noget lækkert på nettet, som du tænker, selv tante Helle må kunne finde ud af at anskaffe? Gem det i Ønskeskyen via link, så følger billede automatisk med. Tilføj selv en lille beskrivelse med blandt andet størrelse og farve, så ingen går forkert i byen.
Falder du over et spisestel i yndlingsbutikken, som bare må stå i skabene derhjemme, er det blot at tage et billede og uploade det til din personlige ønskeseddel.

På den måde kan du let samle ønsker i løbet af året, så når det endelig er tid til den store begivenhed, skal du blot dele listen med gæsterne. Listen har nemlig også en fordel for gæsterne. De kan hurtigt og nemt reservere og markere de ting, de har købt, og så er det helt sikkert, at Helle og Grethe dukker op med forskellige gaver. Og det hele foregår selvfølgelig, så du ikke selv kan følge med i, hvad andre har købt.

Dine ønsker er tilgængelige uanset om du logger ind via app’en eller på Ønskeskyen.dk.

Ønskeskyen

Download Ønskeskyen gratis til iOS og Android.