Få vores nyheder på mail

Samsung Galaxy S4 Unpacked

Blogindlæg   •   Mar 15, 2013 10:34 CET

I nat løftede Samsung sløret for Galaxy S4, og vi var naturligvis på pletten. Selvom indpakningen og designet minder meget om forgængeren, så er der tale om en hel del teknologiske opgraderinger i forhold til indmaden i Galaxy S4. Fx kan du styre telefonen med øjnene.

Fremtiden er her

Som noget nyt kan du nu få lov at styre flere af funktionerne i Samsung Galaxy S4 med øjnene. SIII kunne ganske vist registrere, når du kiggede på skærmen, men S4 tager det et skridt videre. En video vil fx stoppe, hvis du vender øjnene væk fra skærmen, og du kan scrolle op og ned ved hjælp af øjnene. Telefonen registrerer altså automatisk dine øjnes bevægelser og kan dermed adlyde kommandoer givet ved hjælp af dine øjne, uden du behøver røre ved skærmen.

Nye funktioner i kameraet

Kameraet i S4 har også fået en overhaling og er blevet opgraderet fra 8 MP til 13 MP på bagsiden og lidt mere beskedent fra 1,9 MP til 2 MP i kameraet, som sidder på fronten. Der er desuden blevet plads til at være endnu mere kreativ med sine billeder, og fx er det nu muligt at lægge lyd på sine stilbilleder for at skabe den helt rigtige stemning og det helt rigtige udtryk. Man kan også tage billeder med de to kameraer samtidig og sammensætte dem til ét billede med forskellige effekter. Så fanger du både dine omgivelser og dit eget udtryk.

Ekstra lir

Derudover får S4 også sundhedsfunktioner, som fx kan hjælpe dig med at føre mad- og træningsdagbog eller vække dig på det rette tidspunkt. Desuden får S4 angiveligt en oversættelsesfunktion, som kan oversætte både tale og tekst.

Du kan se hele Samsungs Unpacked event fra i nat i videoen herunder: