Få vores nyheder på mail

Sig ja til mere perspektiv med Zetland

Blogindlæg   •   Nov 07, 2016 12:30 CET

Er du træt af sensationsjournalistik og forvrængede overskrifter? Vil du hellere læse dybdegående historier med perspektiv end selv at forvilde dig ind i dagens nyhedsstrøm og skelne støj fra god journalistik? Så er du ikke alene. 

Telia har indgået et eksklusivt samarbejde med den digitale avis, Zetland. Zetland startede for et år siden for at gøre op med massejournalistik samt for at sætte et ærligt perspektiv på hverdagens vigtigste nyheder. Nu har Telia lavet et eksklusivt samarbejde med den digitale avis, så du kan sige ja til mere perspektiv i hverdagen - direkte fra dit mobilabonnement.

Zetland giver mere perspektiv på samfundet

Zetland gør en dyd ud af at sætte nyhederne i et passende perspektiv, og leger ofte djævlens advokat, når andre fortæller om bål og brand. Mens Donald Trump råber vagt i gevær i USA og avisernes overskrifter emmer af terror og frygt, sætter Zetland perspektiv på samfundet med artikler, der dybtgående og velargumenteret rammer emnet fra en anden side.

Deres artikler berører det, der betyder noget for vores tilværelse, vores tid og vores samfund. Artiklerne handler om politik, kultur, sport, samfund og nye idéer, med udgangspunkt i Danmark og med et blik for, at de fleste vigtige historier går på tværs af landegrænser.

Zetland sætter kvalitet over kvantitet og viden over hurtighed

Zetland udkommer med 2-5 dybtgående artikler om dagen. De skærer støjen fra sensationsjournalistikken væk, og prioriterer i stedet tidens vigtigste nyheder. Samtidig korter de ned på nyhedsstrømmen og sørger for, at du endelig kan nå hele vejen gennem dagens nyheder og sætte et flueben. Helt konkret. Når du har læst en af dagens artikler, sætter Zetland automatisk et flueben ved artiklen for den gode samvittigheds skyld. Med flueben på alle dagens artikler, kan du gå roligt i seng og vide, at du er klædt godt på til weekendens samfundsdebat over stearinlys og rødvin.

Zetlands princip om kvalitet over kvantitet betyder samtidig, at Zetland vægter viden over hurtighed. I stedet for blot at fortælle, at noget sker, tager de sig tid til at undersøge, hvorfor det sker – og hvad det betyder. Det kan godt bevirke, at de er senere ude med pludseligt opståede historier end andre medier, men det forholder de sig transparent til.

Få overblik med Zetland Helikopter

Foruden 2-5 artikler har Zetland et kort og præcist dagligt nyhedsbrev, hvor du kan få en hurtig gennemgang af dagens artikler fra Zetland, og et overblik over dagens citat og vigtigste nyheder både fra Danmark og fra den globale scene. De internationale artikler refereres i nyhedsoverblikket, så du hurtigt kan få mere viden på området, hvis historien vagte din interesse. De kalder det Zetland Helikopter.


Slut med annoncering

Hvis du er træt af annoncering på digitale aviser, vil du blive vild med Zetland. Zetlands principper om at adskille sig fra sensationsjournalistikken betyder nemlig, at den digitale nyhedsavis holder sig langt væk fra annoncering på artiklerne. De anvender dog cookies, som de konstaterer med et glimt i øjet, der går godt i tråd med både Zetlands karakterstærke idealer og humoristiske tone.

Få mere at vide om Telias Eksklusive samarbejde med Zetland.