Få vores nyheder på mail

Sony Xperia Z2 Tablet – En ultratynd og holdbar tablet

Blogindlæg   •   Apr 03, 2014 09:43 CEST

Ultratynd, hurtig og vandtæt er ord, der beskriver Sonys nye Xperia Z2 Tablet, som blev vist frem for første gang under dette års Mobile World Congress i Barcelona. Denne tablet har potentialet til at blive en af årets mest populære tablets – læs her hvorfor.

Sidste år præsenterede Sony den første udgave af Xperia Tablet, som blev positivt modtaget verden over. Mange troede ikke, at en tablet kunne gøres meget tyndere og samtidig være holdbar og vandtæt. Men Sony har i år bevist det modsatte og sendt Xperia Z2 Tablet på markedet, som er 0,5 mm tyndere og 70 gram lettere end forgængeren. En utrolig bedrift, når man tager specifikationerne i betragtning.

Med den lynhurtige Snapdragon 801 processor og Sonys eget Triluminos HD display er Xperia Z2 Tablet lynhurtig og leverer en skærmoplevelse, der byder på dybe og klare farver. Som noget nyt har den også fået S-Force Surround Sound, som ifølge Sony giver en klarere lyd. Derudover har Xperia Z2 Tablet støjeliminerende teknologi, som kan arbejde sammen Sonys MDR-NC31Em headset og fjerne op til 98 % af alt baggrundsstøj, når man bruger headsettet.

Batteriet i Xperia Z2 Tablet har solide 6000 mAh, men som noget helt nyt kan den oplade lynhurtigt, som ifølge Sony skulle sikre en 75 % hurtigere opladning end andre tablets. Vanen tro er Xperia Z2 Tablet gjort vandtæt, så den uden problemer kan holde til de udfordringer, man kommer ud for i løbet af en dag. Den minimale størrelse og utrolige holdbarhed gør Xperia Z2 Tablet til et oplagt valg for dem, der gerne vil have en god tablet derhjemme, men også tager den med på farten.