Få vores nyheder på mail

Sony Xperia Z4 Tablet – verdens letteste tablet

Blogindlæg   •   Maj 18, 2015 17:00 CEST

Dét, som Sony har døbt verdens letteste tablet, kommer snart på det danske marked. Som den næste tablet i Sonys portefølje er det naturligt, at den har fået navnet Sony Xperia Z4 Tablet. Vi har set nærmere på Sonys nye tablet.

Sony har med Xperia Z4 præsenteret en interessant tablet, som kan være den perfekte gadget, uanset om den skal bruges til sofahygge, skolen eller som en fleksibel tablet til arbejdet. Med sin blot 6.1 mm tykke ramme og minimale vægt på 389 gram, er den utrolig let at have med på farten, og man behøver ikke bekymre sig om vind og vejr, da Sony traditionen tro har gjort den vandtæt. Det er ifølge Sony endda muligt at tage billeder i ferskvand ned til en dybde på 1,5 meter, og den kan desuden holde til at være under vand i op til 30 minutter. Det betyder også, at man roligt kan tage den med i køkkenet, hvor man ikke skal bekymre sig om spildt vand eller fugtige grøntsager.

undefined

Er man ude efter en tablet med et knivskarpt display, som er en fornøjelse at anvende til både film, spil og surfing på internettet, så bør Xperia Z4 Tablet være en overvejelse værd. Et fantastisk 2K-display med Sonys egen X-Reality giver en utrolig detaljeret billedgengivelse, der ifølge Sony imponerer under alle lysforhold og fra alle vinkler. For at sikre, at den 10.1 tommer store skærm giver dig den bedste oplevelse, har Sony belagt den med en ridsebestandig glasoverflade og tilføjet en anti-fedtfinger-belægning, så den er mindre modtagelig for fingeraftryk.

Med Xperia Z4 Tablet har Sony skabt en tablet, der hurtigt kan forvandles til en bærbar computer med flere funktioner, der gør den oplagt til arbejds- eller skolebrug. Man kan for eksempel hurtigt og let tilslutte et Bluetooth tastatur, så man kan skrive emails eller skoleopgaver uden problemer. Og med et stort batteri på 6.000 mAh skulle der være mere end nok batteritid. Ifølge Sony kan batteriet afspille op til 17 timers video på én opladning. Det store batteri er også praktisk, hvis man i forvejen ejer en PlayStation 4. Med featuren Remote Play er det nemlig muligt at spille sine PlayStation 4 spil direkte på Xperia Z4 via WiFi.

undefined

Er du storforbruger af videochatting, så garanterer Xperia Z4s 5.1 megapixel frontkamera videochat i skarp kvalitet. Og det hele foregår lynhurtigt og uden afbrydelser på grund af den indbyggede Snapdragon 810 processor, som også giver adgang til det lynhurtige 4G-netværk. Derudover har Sony tilføjet muligheden for at udvide den interne hukommelse med et SD-kort op til 128 GB, så man ikke skal bekymre sig om pladsmangel. 

Specifikationer:
Processor: Qualcomm Snapdragon 810 octa-core
Hukommelse: 3 GB RAM og 32 GB indbygget Hukommelse + SD-kort
Skærm: 10.1” IPS 2K-display (2560x1600) med Sony X-Reality for mobile
Kamera: 8.1 megapixels samt 5.1 mp frontkamera
Dimensioner: 167 x 254 x 6.1 mm
Batteri: 6.000 mAh
Vægt: 389 gram