Få vores nyheder på mail

Tag din personlige oversætter med på rejsen

Blogindlæg   •   Aug 01, 2016 09:41 CEST

Vi kender det alle sammen. Menukort og skilte kan ofte volde problemer, når man er rejst til de varme lande. Men heldigvis bliver apps bedre og bedre til at oversætte fremmede sprog. Med app’en ”Microsoft Translator” kan du med et enkelt klik få oversat de uforståelige menukort og skilte.

Danskerne er gode til engelsk, og de fleste har også skoletysk eller –fransk, de kan supplere med. Men skal du besøge et land, hvor hverken engelsk, tysk eller fransk er særlig udbredt, kan der hurtigt opstå en del udfordringer. Især hvis du rejser til Japan eller Kina, hvor bogstaverne også ændrer sig. Men heldigvis kan teknologien hjælpe. Det eneste du skal gøre, er at downloade en app, som herefter klarer alle de svære oversættelser for dig.

Læs også: Roam Like Home: få svar på alle dine spørgsmål inden sommerferien

Microsoft Translator

Google Translate er smart og nemt at bruge. Skriv sætningen og den bliver oversat med det samme. Men sidder du på ferien med et langt menukort, så kan det tage lang tid at oversætte det hele. Microsoft Translator har derfor taget skridtet videre, så du nu kan få oversat et billede. 

Det betyder, at du kan få oversat menuer, skilte osv. ved blot at tage et bilede af det, du ikke forstår. Du har selvfølgelig også mulighed for at få oversat sætninger eller snakke direkte til app’en, som herefter vil oversætte det for dig.

Med app’en kan du hurtigt oversætte mere end 50 forskellige sprog, hvis du er på wifi. På den måde er du altid sikker på, hvad du får serveret, og hvor du skal hen. 

App’en kan downloades til både iOS og Android