Få vores nyheder på mail

Telia TV: Sådan får du Danmarks største filmbibliotek i lommen

Blogindlæg   •   Nov 21, 2014 15:15 CET

Telia TV er den komplette løsning, der lader dig streame tv og se film online, som det passer dig. Med Telia TV er du nemlig ikke bundet til sofaen, hvis du vil se din ynglings tv-serie eller nyde en god film. Det er alt sammen tilgængeligt på dit foretrukne device, uanset hvor du befinder dig. Læs her, hvordan Telia TV med Video on Demand kan gøre din hverdag lidt mere underholdende.

Tag dit TV og Danmarks største filmbibliotek med overalt

Med Telia TV kan du se tv, som det passer dig, men det er langt fra alt. Når du har downloadet Telia TV app’en, får du også adgang til Danmarks største filmbibliotek, hvor du kan leje film online og streame, uanset om du sidder hjemme på sofaen, eller hvis du er på farten. Husk, at du behøver hverken være telefon- eller bredbåndskunde hos Telia for at få adgang til Telia TV.

Læs alt om, hvordan du kan streame tv med Telia TV her.

Lej film hurtigt og let

I vores Movieshop kan du med få klik vælge mellem mere end 4.000 film i alle genrer. Der er tusindvis af klassikere og premierefilm at vælge imellem, som du kan se trailere for, inden du vælger. Når valget er faldet på en film, vil den være tilgængelig i din Telia TV app i 48 timer.

Kom i gang med filmleje på Telia TV

Det er hurtigt og nemt at komme i gang. Det kræver blot, at du downloader Telia TV app’en og opretter en bruger. Hvis du vil gøre det hurtigt, så kan du vælge at logge ind med din Facebook eller Google konto. Du er nu klar til at bruge Telia TV, hvor du kan streame et stort udvalg af film og se live tv direkte fra dit foretrukne device ud fra den tv-pakke, du har valgt.

Få adgang til vores Movieshop og læs mere her.

Herefter er det bare at læne sig tilbage og nyde tv i højopløsning, uanset hvor du befinder dig.

God fornøjelse!