Få vores nyheder på mail

Tips til aktiviteter i efterårsferien

Blogindlæg   •   Okt 09, 2015 16:55 CEST

Efterårsferien står for døren, og inviterer til hyggeligt samvær med familien, eller én du holder af. Vi giver dig her nogle tips til aktiviteter, som du kan bruge din ferie på. 

Kulturnat i København

Kulturnatten i København er en stor årlig begivenhed, hvor mere end 250 museer, biblioteker, kirker, parker og pladser deltager. Publikum bliver budt velkommen til flotte og spændende arrangementer, der skal vise, at København favner bredt og evner at vise forskellige sider af byens kultur. Du kan blandt andet opleve Ingvar Cronhammers roste udstilling i Cisternerne på Søndermarken eller få indblik i Hovedbibliotekets Hemmeligheder med spændende guidede gåture i de snørklede kældre. Kulturnatten har også en officiel app, der tillader dig, at sortere mellem de mange kulturtilbud og finde netop dem, der interesserer dig.

Kulturnatten løber af stablen fredag den 9. oktober – den officielle app findes til iOS og Android.

Halloween i Tivoli

Gnæk gnæk! Tivoli byder på (u)hyggelige aktiviteter for familien resten af oktober. De blænder nemlig op for deres faste halloween-tradition, der indhyller parken i græskar, spindelvæv og levende lys. Du kan få lov til at skære i græskar, spise monsterguf eller tage en tur i de hårrejsende forlystelser - hvis du tør! Tivolis app giver brugeren et overblik over, hvilke arrangementer der spænder af på de forskellige dage, så du ikke misser det, du allerhelst vil opleve. Derudover kan du også få oversigt over spisesteder, forlystelser, praktisk info og meget andet.

Der fejres Halloween i Tivoli fra den 9. oktober og måneden ud. Tivolis app fås til iOS og Android.

Svampetur i skoven

Efteråret er højsæson for lækre spisesvampe, der bare venter på at blive plukket. Det kan være en udfordring at se, om en svamp eller spiselig eller ej, hvis du ikke er rutineret svampejæger. Ved hjælp af app’en, The Mushroom Book, kan du nemt identificere, hvorvidt det er sikkert at spise en given svamp. Herudover inviterer Danmarks Naturfredningsforening ofte på guidede svampeture over hele landet, hvor eksperter hjælper dig med alle dine spørgsmål. Så tag kurven under armen og begiv dig på svampejagt i den danske natur.

The Mushroom Book kan hentes til iOS og Android. – DN’s svampearrangementer kan findes her.