Få vores nyheder på mail

3 fede højtalere til ønskelisten

Blogindlæg   •   Nov 06, 2015 15:49 CET

Er du træt af bløde pakker under juletræet? Vi anbefaler tre forskellige højtalere, der har både lyd, æstetik og design i højsædet.


Harman Kardon Onyx Studio 2

Højtaleren fra Harman Kardon er ikke kun æstetisk smuk, den giver også en kraftfuld lydoplevelse. Onyx Studio 2 er et transportabelt højtalersystem med bluetooth-forbindelse og genopladeligt Li-ionbatteri, så du kan nyde musikken uden kabler – uanset hvor du befinder dig. Du kan frit tage den med på stranden, i parken eller flytte højtaleren fra rum til rum. Harman Kardon har også sørget for en indbygget mikrofon, der med Harmans VoiceLogic-teknik reducerer ekko og støj, hvilket gør den perfekt til håndfri mobilsamtaler eller konferencekald. Derudover er der en indbygget AUX-indgang, hvor du kan tilslutte alle dine lydkilder. Så er du til enkelthed og lækkert design, så er det måske højtaleren fra Harman Kardon, der skal skrives på ønskelisten til jul?

Harman Kardon Onyx Studio 2 koster 1.499 kr. og kan købes her

                                harmankardon

Læs også:Hvilke musikkunstnere har du opdaget?

Marshall Stanmore

Marshalls er kendt for deres rockede look og rene lyd. Marshalls Stanmore er en kompakt stereohøjtaler, der giver ren og præcis lyd – selv ved høje niveauer. Den kan tilsluttes trådløst via Bluetooth eller forbindes til mobilen gennem den indbyggede AUX 3.5 indgang. Så nu er der ingen undskyldning for lav lyd gennem mobilen. Er du vild med god lyd til dine serier eller film? Så er Stanmore også kompatibel med enheder, der har optisk udgang, hvilket fx betyder, at du kan tilknytte højtaleren til ditApple TV. Marshall Stanmore er derfor et sikkert hit, hvis du er til god lyd og et klassisk design, der rocker din hverdag.

Marshall Stanmore koster 1.999 kr. og kan købes her

                                 marshallstanmore

Læs også: Marshall London er for musikelskere


Beoplay 3S

Bang og Olufsen er kendt for lækkert design. Og med deres Beoplay 3S får du en kompakt bluetooth-højtaler, der på trods af sin størrelse leverer stor og ren lyd. Hvis du investerer i mere end én Beoplay 3S, kan enhederne sågar kobles sammen via bluetooth, så du kan få en ægte stereooplevelse, når du ser film eller danser rundt i stuen. Beoplay 3S sættes op via Wi-fi, og du slipper derfor for ledninger overalt. Du kan selv skifte front på højtaleren, så den kan matche dit øvrige interiør – eller dit humør. Beoplay er et sikkert valg, hvis lyd og æstetik skal gå op i en højere enhed. 

Beoplay 3S koster 2.499 kr. og kan købes her

                                     blackhero