Få vores nyheder på mail

Tre fede tablets til ønskesedlen

Blogindlæg   •   Dec 16, 2015 17:43 CET

Er du træt af bløde pakker under juletræet? Vi har fundet tre fede tablets, der kan bringe glæde hos enhver entusiast.

Apple iPad Pro

Stor, større, størst. Apples iPad Pro er markedets største tablet, så hvis du ikke kan få det stort nok, er det iPad Pro, du skal skrive på ønskesedlen.

Apples nye tablet byder på en 12.9” skærm, der kan bryste sig af en imponerende opløsning på 2732x2048 pixels. Selvom iPad Pro er stor, så er tabletten kun 6.9 mm tyk med en vægt på 713 gram. AX9 er navnet på iPad Pros processor, og den er næsten dobbelt så hurtigt som A8X, der findes i iPad Air 2. Derudover gemmer iPad Pro på hele 4 GB ram og er dermed i stand til at køre de mest krævende 3D-programmer. Den imponerende styrke og hastighed giver brugeren mulighed for at være kreativ og produktiv på et helt nyt niveau – iPad Pro er ikke kun til fornøjelse, den kan også bruges til de tunge arbejdsopgaver.

Det integrerede iSight-kamera giver dig mulighed for at tage smukke billeder og video. Bagkameraet på 8 MP benytter ligeledes Apples patenterede billedsignalprocessor, der skaber fremragende resultater, når der skydes video i HD. Apples nye iPad er dermed et sikkert valg under træet, hvis det er performance og størrelse, der er i højsædet.

iPad Pro kan købes her.

Samsung Galaxy Tab S2

Tab S2 er Samsungs nye premiumtablet, der med ultratyndt design og hurtig hardware er en af de lysende stjerner på tablethimlen.Tab S2 fås i størrelserne 9.7” og 8”, hvilket er væsentligt mindre end Apples Ipad Pro. Begge størrelser er kun 5.6 mm tykke, hvilket betyder, at de er blandt de tyndeste tablets på markedet. Det medfører også, at vægten kun ligger på 389 gram for den store version og 265 gram for den mindre udgave.

Begge udgaver kan bryste sig af Samsungs AMOLED-skærm og en opløsning på 2048x1563 pixels. Dermed er der garanteret knivskarp kvalitet, uanset om tabletten skal bruges til arbejde eller fornøjelse. Skærmen kan også tweakes, så den passer til brugerens personlige præferencer – heriblandt en særlig læseindstilling, der er skånsom mod øjnene. Skal tabletten bruges til selfies? Intet problem. Frontkameraet byder på 2.1 MP, og bagkameraet er på hele 8 MP samt muligheden for at skyde video i HD.

Under motorhjelmen finder vi Samsungs egen processor Exynos 7 Octa, der rummer en clock speed på 1.9 GHz og 3 GB ram. TAB S2 er så kraftfuld, at selv de mest krævende spil og programmer, kan køres uden problemer. Den store udgave er udstyret med et 5,870mAh batteri, og den mindre gemmer på et 4000mAh batteri. Så hvis du er til en ultratynd tablet med fremragende performance, så er det Tab S2, du skal gå efter. 

Tab S2 kan købes her.

Lenovo Yoga 2

Lenovo er mest kendt for deres driftsikre laptops, men med Lenovo Yoga 2 har de for alvor slået deres navn fast på tabletmarkedet.

Yoga 2 kommer med en Full HD-skærm på 10.1”, der kan prale af en opløsning på 1920x1200 pixels. Derudover er der både integreret MultiTouch og IPS-teknologi, der sikrer flotte og rolige billeder. På trods af den store skærm formår Yoga 2 at holde vægten lav – med sine kun 619 gram er den nem at tage med overalt.

Bruger du din tablet på farten? Yoga 2 har et optrækkeligt stativ, der gør, at tabletten kan stå af sig selv, hvilket giver dig nye måder at nyde din medier på. Dermed bliver det til en leg at se film fx i toget, da du ikke længere selv skal holde tabletten. 

Processoren er Intels Atom Quad der kombineret med de indbyggede 2 GB ram, sikrer høj ydelse uanset om du bruger Yoga 2 til film eller fornøjelse. Et af de springede punkter for tabletten er den suveræne batteritid. Det indbyggede Li-Ion 9600 mAh batteri holder op til 18 timer, og giver på det punkt konkurrenterne baghjul. Hvis du er til en god all-round tablet med lang levetid, så er det Yoga 2, der skal under juletræet. 

Yoga 2 kan købes her.