Få vores nyheder på mail

Yota Ruby trådløs router – tag 4G med dig overalt

Blogindlæg   •   Maj 20, 2014 10:37 CEST

Vi er blevet vant til, at internettet altid er tilgængeligt uanset, hvor vi befinder os. Men du behøver ikke være begrænset til internettet på din smartphone, når du forlader hjemmets fire vægge. Med den trådløse Yota Ruby router er det muligt at medbringe trådløst internet til en tablet, bærbar eller hvad, man ellers har i tasken uanset, hvor man skal hen.

Yota Ruby er en let lille sag, som man sagtens kan snige i lommen, når man skal ud. Designet er meget afdæmpet og elegant, som man forventer af en trådløs router. I bunden af routeren finder man en lille EPD-skærm, som viser batteriniveauet. Netop valget af en EPD-skærm, også kendt som et e-paper display eller e-ink, er medvirkende til at forlænge batteritiden, da denne type display bruger en minimal mængde strøm.

Rent praktisk kan routeren ifølge Yota holde batteri i 16 timer alt efter, hvordan den bliver brugt. For at batteriet holder længst muligt, har Yota Ruby en smart feature, som gør, at den selv slukker, når den ikke er i brug. Skulle batteriet løbe tør, kan det oplades via en micro-USB eller et almindeligt USB-stik.

Ved siden af displayet sidder en lille slider, som byder på to indstillinger. Med Yota Ruby kan man nemlig veksle mellem henholdsvis WiFi Share, der gør det muligt at dele sit trådløse internet med op til 10 andre på en gang, og Private Share. Bruger man Yota Ruby et offentligt sted alene, så slår man blot over på Private Share, hvorefter man har sit eget private netværk.

Læs mobil.nu’s artikel om Yota Ruby routeren her eller se den hos Telia her