Få vores nyheder på mail

Alt om Samsungs nye Galaxy S6 og S6 Edge

Nyhed   •   Mar 03, 2015 12:16 CET

Søndag d. 1. marts var alle øjne endnu engang rettet mod Barcelona og Mobile World Congress, hvor flere fremtrædende personer fra koreanske Samsung gik på scenen for at præsentere deres nye flagskib. Og til stor glæde for de fremmødte, så præsenterede Samsung ikke blot en, men to nye udgaver af deres nye Samsung Galaxy S6.

Nu kan alle rygter og gætterier glemmes, for Samsung har fremvist deres nye Samsung Galaxy S6 og S6 Edge. De to nye smartphones erstatter forgængeren Galaxy S5 og kommer med den nyeste teknologi og ikke mindst et nyt design. Inden de blev offentliggjort, var de to smartphones kendt som ’Project Zero’, hvilket illustrerer en helt ny start fra Samsung. Væk er det velkendte plastik, som nu er erstattet af hårdt Gorilla Corning glas og metal.

Unikt design

De to udgaver af Galaxy S6 minder på mange måder om hinanden, men én ting adskiller dem markant. Den klassiske Galaxy S6 har et fladt display, en metalramme og en glasoverflade foran og bagpå. Galaxy S6 Edge byder på de samme designmaterialer, men Samsung har formået at tilføje en buet skærm, som dækker begge sider af telefonen. Det giver et elegant og minimalistisk design, som man ikke har set tidligere.

Den buede skærm er ikke kun flot, men giver også nye muligheder. Hvis man tildeler sine mest anvendte kontakter en farvekode, så viser S6 Edge diskret hvem der ringer ved at lyse op på siden af den buede skærm i den farve, som man har tilknyttet den kontakt.

Den nyeste teknologi

Som sædvanlig har Samsung også tilføjet den nyeste teknologi på markedet, så både S6 og S6 Edge er lynhurtige og kommer med en knivskarp skærm, der giver utroligt levende billeder og skarpere og klarere farver, uanset om man er i sofaen eller sidder ude og nyder solen. Begge smartphones oplader 1,5 gange hurtigere end forgængeren og giver op til fire timers batteritid efter bare 10 minutters opladning, så man ikke behøver bekymre sig om batteritiden. Som en ekstra bonus har Samsung også indbygget trådløs opladning, så man slipper for besværlige kabler.

Et fantastisk kamera

De fleste billeder tages i dag med smartphones, og med Galaxy S6 og S6 Edge er man i gode hænder. Samsung har forbedret kameraet, og det mærkes især under dårlige lysforhold, hvor man ikke længere behøver at bekymre sig om mørke og uklare billeder. Med Fast Tracking Auto Focus er dine billeder altid skarpe og i fokus, da kameraet automatisk følger dit motiv rundt i billedet.

Samsung Galaxy S6 og S6 Edge kan købes fra d. 11. april 2015 og kommer i farverne White Pearl, Black Sapphire, Gold Platinum, Blue Topaz (S6) og Green Emerald (S6 Edge) i størrelserne 32GB, 64GB og 128GB.

Specifikationer

Processor: Quad 2.1 GHz + Quad 1.5 GHz Octacore-processor
Hukommelse: 3 GB RAM samt 32/64/128 GB intern hukommelse
Skærm: 5.1” Quad HD (2560x1440) 577 ppi, Super AMOLED-skærm.
Operativsystem: Android Lollipop 5.0
WiFi: 802.11 a/b/g/n/ac (2.4/5 GHz)
Bluetooth & NFC