Få vores nyheder på mail

Apple Watch er officielt

Nyhed   •   Mar 10, 2015 08:49 CET

Lige siden Tim Cook tilbage i september annoncerede, at Apple var på vej med et nyt banebrydende produkt, har verden ventet i spænding på det nye Apple Watch. Nu har Apple endelig løftet sløret for det nye smartwatch under deres 'Spring forward' event. Vi fulgte selvfølgelig med, og du kan læse alt om Apples nye smartwatch her.

Apple Watch har efterhånden været en offentlig hemmelighed længe, og selvom det ikke er det første smartwatch på markedet, så har forventningerne været enorme. 

"Apple Watch is the most personal device, we have ever created. It's not just with you, it's on you."

Sådan startede Tim Cook præsentation af Apple Watch, som kommer i forskellige designs og kvalitetsmaterialer, så det kan tilpasses din stil, hvad enten du bruger det som et mode accessory, eller udsætter det for hverdagens strabadser. Et af de helt store fokuspunkter under præsentationen var, at Apple Watch er det mest personlige Apple-produkt til dato. Gennem en "Connect Apple Watch to Apple Watch" feature kan man lave en sketch på sit ur, som kan sendes til en vens ur. Og du kan endda sende din hjerterytme til en ven - så bliver det ikke meget mere personligt. 

Sådan virker det

Med Apple Watch følger et væld af smarte features og intelligente apps, som kan samarbejde med din smartphone og opdatere dig på de ting, du ønsker. For at give dig et hurtigt overblik over dine notifikationer har Apple lavet featuren 'Glance', som samler de mest relevante features på skærmen. Dermed kan du altid få et overblik over dine notifikationer på et splitsekund, og vil du være sikker på ikke at gå glip af noget, så kan Apple Watch lave en lille vibration, hver gang du får en ny notifikation. Hvis du ønsker at tage et opkald direkte fra et Apple Watch eller sende en sms, så er det også muligt. På siden er et lille drejehjul, som gør det lettere at navigere, når du bruger urets apps.

Få Apples berømte design på håndleddet

Apple har længe været kendt for deres produktdesign. Det kan man især se ved, at en af de mest kendte Apple personligheder er chefdesigner, Jony Ive. Derfor er det heller ingen overraskelse, at Apple Watch har et smukt design, man stolt kan bære på håndleddet. Hvad enten du ønsker mange detaljer på skærmen, eller en elegant og minimalistisk urskive, så tilbyder Apple Watch et væld af muligheder, som du frit kan vælge imellem. Du kan endda gå ned i detaljen og tilføje ekstra features på det urskivedesign, som du foretrækker. 

Få styr på din motion

Apple Watch kan blive din intelligente sundheds- og fitnessmakker, der kan give dig det fuldendte overblik over din daglige fysiske aktivitet. Det betyder, at den kan mere end blot måle hvor mange skridt du tager om dagen. Det intelligente Appel Watch kan gå helt ned i detaljen og måle kvaliteten og frekvensen af din motion, som uret viser på en elegant og diskret måde på skærmen. I den indbyggede aktivitetsapp viser tre ringe, om du burde bevæge dig mere, sidde mindre eller få pulsen op. Hvis du allerede er aktiv og gerne vil måle din motion i detaljer, så byder Apple Watch også på en dedikeret Workout app, som lærer dine motionsvaner og derigennem kan foreslå potentielle motionsmål, som passer til dine motionsvaner.  

Mange, mange flere features

Apple Watch har et utroligt antal smarte features. Du kan fx hurtigt få et overblik over dine aftaler i kalenderappen, få en rutevejledning på et kort, følge dit yndlingssportshold eller gemme dit boardingpass i Passbook app'en. Udvalget af apps vil kun blive større, efterhånden som udviklere vil designe apps specifikt til Apple Watch. Derudover er Apples egen personlige digitale assistent Siri også at finde i Apple Watch.

Tilgængelighed og pris

Apple Watch kommer i tre udgaver, henholdsvis Watch, Watch Sport og Watch Edition, og prisen starter på 349 dollars i USA. Det kan købes fra den 24. april i USA, Storbritannien, Kina, Australien, Canada, Frankrig, Tyskland, Japan og Hong Kong. Det vides endnu ikke, om det kommer til Danmark.