Få vores nyheder på mail

De 10 mest solgte mobiler i december

Nyhed   •   Jan 09, 2015 12:47 CET

Den travle december måned med utallige julegaveindkøb er overstået, og det er nu blevet opgjort, hvilke mobiler danskerne havde valgt at ligge under træet. Ikke helt overraskende finder man den nye iPhone 6 øverst på listen, som blev præsenteret under et stort event i Cupertino tilbage i september og har dermed været den oplagte julegave for mange. Selvom valget er faldet på en iPhone, så er det dog ikke alle, der har valgt den nyeste model, da den lidt mindre iPhone 5s kommer ind på en solid andenplads. Tallene viser faktisk, at danskerne generelt bare er vilde med iPhones. I top fem finder man hele fire forskellige iPhones, og Samsung er den eneste, der formår at bryde iPhone dominansen med deres flagskib, Galaxy S5, som indtager en tredjeplads.

Udenfor top 5 er der et par overraskelser, hvor Nokia sætter sig på hele tre pladser. To smartphones fra Nokias Lumia serie har fundet vej ind i top 10, men også den lidt mere old school telefon, Nokia 301, indtager en flot 7. plads. 

undefined

Mange af decembers mest populære smartphones har også været blandt de mest populære i hele 2014. Det er især de lidt mindre og utroligt holdbare Nokia 301 og Samsung Galaxy Xcover 2, som lidt overraskende formår at slå mange af de større og mere velkendte smartphones. Derudover er det værd at bemærke, at Apple stadig formår at fange danskernes interesse med tre forskellige generationer af deres iPhones på første- anden- og tredjepladsen.

undefined