Få vores nyheder på mail

De 10 mest solgte mobiler i september

Nyhed   •   Okt 04, 2014 10:32 CEST

Lanceringen af de to længe ventede iPhones er tydeligt afspejlet på listen over de mest solgte mobiler i september måned, hvor Samsung også er stærk repræsenteret. Der har dog også sneget sig en mobil ind på listen, som måske overrasker nogen. Klik ind og se septembers top 10.

Et hurtigt kig nedover listen afslører hurtigt, at danskerne generelt er glade for Apple og Samsung produkter. De to producenter dominerer listen, hvor de forskellige smartphone-modeller optager hele 9 ud af ti pladser. Den eneste producent, der har formået at snige sig ind på listen, er Nokia med den mere klassiske 301 model.

Lige siden Apples keynote, hvor iPhone 6 og 6 Plus blev præsenteret, har mange diskuteret størrelsen på især 6 Plus, og hvorvidt den store telefon ville blive populær hos danskerne. Netop det spørgsmål har top 10 listen over mest solgte telefoner i september et svar på. På trods af, at de nye iPhones kun har været til salg siden d. 26. september (pre-sale fra d. 19.), så ligger iPhone 6 på en førsteplads og den større iPhone 6 Plus er at finde på en sjetteplads. Danskerne har dog ikke glemt de tidligere modeller, da både iPhone 5s og 4s er at finde på listen.

Samsungs flagskib, Galaxy S5, finder man på en tredjeplads. Modellen er altså fortsat blandt de absolut bedst-sælgende på trods af, at den har været til salg i Danmark siden juli. En anden interessant nyhed fra Samsung finder man på niendepladsen, hvor den elegante Galaxy Alpha dukker op. Den nye Samsung smartphone med et større fokus på designet er altså allerede blevet vel modtaget af danskerne.

undefined