Få vores nyheder på mail

De 10 mest solgte tablets i januar

Nyhed   •   Feb 11, 2015 07:30 CET

Januar måned er kendt for det ofte omfattende januarudsalg, hvor mange køber de sidste ting fra ønskesedlen, som ikke lå under træet i december. Det har også betydet nye tablets for mange, og vi har lavet en oversigt over de 10 mest solgte tablets i årets første måned. 

Som det også blev klart ved oversigten over de 10 mest solgte smartphones i januar, så er Apples produkter populære hos danskerne. Det gælder også tablets, hvor både iPad Air og den nye iPad Air 2 indtager de to første pladser. Selvom Steve Jobs angiveligt ikke var den store fan af mindre tablets, så har danskerne taget iPad Mini's til sig, og de indtager både femte og sjettepladsen.

De 10 mest solgte smartphones i januar

At iPads er populære er ikke den store overraskelse, men det kan man til gengæld sige om fjerdepladsen. Her finder man den smarte Lenovo Yoga 2, som er en tynd og smart laptop, der kan forvandles til en tablet. Den fremstormende kinesiske producent Huawei er også repræsenteret på top10-listen med deres 4G MediaPad 10 tablet.

De store producenter Samsung og Sony er også solidt repræsenteret, hvor det er Sonys vandtætte Xperia serie og Samsungs Galaxy Tab serie, der er nået ind på top10-listen.
         

undefined