Få vores nyheder på mail

Endelig! Nu kan du administrere flere konti på Instagram

Nyhed   •   Feb 19, 2016 11:39 CET

Instagram har endelig opdateret deres app, så man kan styre mere end én konto af gangen. Det er slut med at bruge tid på at logge ind og ud og ind og ud.

Det har længe været besværligt at styre mere end én konto på Instagram, da det kun var muligt at være logget på med én bruger af gangen. Det betød, at man skulle logge ind og ud hver gang, indhold skulle postes fra forskellige brugere.

Instagram er nu kommet med en ny opdatering, så du med få klik kan skifte mellem flere konti. Det gør, at du nemt kan bruge Instagram både arbejdsmæssigt og privat. Det er muligt at tilføje fem konti på Instagram, så der burde være brugere nok til dem med flere konti. Opdateringen er til iOS og Android

Vi har lavet en lille guide til, hvordan du skifter mellem flere konti.

Sådan gør du

  1.  Åbn Instagram app’en
  2. Log ind med dit brugernavn og password. Det er ligemeget hvilken af dine profiler, du logger ind med første gang. Du vil kunne skifte mellem dem senere.
  3. Klik på din profil nederst i højre hjørne
  4. Klik på ”Indstillinger” øverst til højre
  5. Rul ned til ”Om” og tryk på ”Tilføj konto” i bunden af indstillingerne
  6. Log ind med din anden Instagram-profil
  7. Gentag ovenstående hvis du har flere konti, du administrer. Du kan max tilføje 5 profiler.


Du kan nu let skifte mellem dine konti ved at klikke på profilnavnet øverst under profilen i den blå bjælke. Og det hele foregår uden at logge ud af nogle af dem.