Få vores nyheder på mail

Glæd dig til Instant Articles på Facebook

Nyhed   •   Feb 26, 2016 10:12 CET

Nyheder er en del af vores hverdag, og nu bliver det nemt at læse dem på Facebook. Facebook åbner nemlig op for Instant Articles, hvor artiklerne læses direkte på Facebook. Det er en ny måde for udgivere at skabe hurtige og interaktive artikler, som giver en bedre læseoplevelse.

Mange af os bruger Facebook til at blive opdateret på omverdenen, og det sker ofte gennem artikler. Tidligere har det været et problem at læse dem på mobilen, da artiklerne var længe om at loade. Det bliver nu lavet om, når Facebook åbner op for Instant Articles d. 12. april 2016. Instant Articles sørger for, at udgivernes artikler i Facebooks News Feed er hurtige og interaktive, da de læses direkte på Facebook og ikke bliver åbnet i et nyt vindue. Artiklerne loader hurtigere og giver en bedre læseoplevelse til folk over hele verden.

Læs også: Alt om Samsungs nye Galaxy S7 og S7 edge

Gennem snart et år har Facebook ladet udvalgte medier teste Instant Articles, men nu er det snart muligt for alle med et website at afprøve den nye funktion. Medierne får mulighed for selv at designe artiklerne efter egne farver, skrifttyper og layout, så brugerne altid kan genkende afsenderen.

Instant articles


Den nye funktion gør det hurtigt og nemt for udgiverne at nå deres publikum direkte på Facebook. Facebook håber derfor på, at de bliver stedet, hvor brugerne altid kigger, da alle historier, indlæg, videoer og billeder samles her.

Du kan læse mere om Instant articles her