Få vores nyheder på mail

HTC lancerer One M9 i nyt lækkert design (video)

Nyhed   •   Mar 05, 2015 13:36 CET

Telefonen med det smukke design er tilbage i en ny og forbedret udgave. Navnet er stadig HTC One, men der gemmer sig flere forbedringer under det flotte strømlinede design. Læs alt, du behøver at vide om HTC One M9 her.

HTC One M9 har et design, som de færreste smartphones kan matche. Ifølge HTC tager det over 300 minutter at producere ét eksemplar, og det kan mærkes, når man får den i hånden. Designet består af et elegant aluminiums unibody med to striber ned i siden, som flot bryder det børstede metal. Derudover bliver alle One M9 smartphones poleret i hånden af en udlært håndværker, som gør udseendet ekstra luksuriøst. Når man har HTC One M9 i hånden, så får man hurtigt en fornemmelse af, at HTC har fokuseret på at optimere et i forvejen smukt design. Det mærkes især ved de små ændringer, som for eksempel alle knapper, der nu er lavet i metal, hvilket gør hele brugsoplevelsen mere eksklusiv.

På forsiden har HTC heldigvis holdt fast i deres imponerende stereohøjtalere, som denne gang er udviklet i samarbejde med det velrenommerede Dolby, der lover 5.1 surroundsound lydeffekter. Bruger man sin smartphone til at streame lyd til trådløse højtalere, så er det værd at bemærke, at HTC samarbejder med Harman Kardon og har derfor indbygget deres Blackfire standard, som gør det muligt at streame musik i højere kvalitet, end Bluetooth kan. På bagsiden finder man nu et 20 megapixel kamera, hvilket betyder, at HTCs eget Ultrapixel kamera er rykket om på forsiden, hvor man nu har et knivskarpt selfie-kamera.

Det hele styres af den nyeste udgave af Android Lollipop, som vanen tro har fået en ny udgave af HTCs eget Sense indover. Denne gang er vi nået til Sense 7, som er kendetegnet ved minimalistiske og stilfulde menuer, som brugeren frit kan tilpasse humør og præferencer. Som noget nyt kan man i Sense 7 lave brugerprofiler, der passer til ens hverdag. Det virker mest relevant for dem, der bruger bestemte applikationer mens man arbejder, og andre når fritiden kalder. Man kan fx fremhæve mail, kalender og LinkedIn i arbejdstiden og spil og Facebook, når man har fri.

Specifikationer:
Processor: 2.0 GHz Snapdragon 810
Hukommelse: 32/128 GB + microSD
Skærm: 5” Fuld HD, 1920x1080, 441 ppi
Kamera: 20 megapixel samt 4 mp Ultrapixel frontkamera, 4K video
Operativsystem: Android 5.0.2 Lollipop med HTC Sense 7.0
Lyd: Boomsound med 5.1 Dolby Surround.
Batteri: 2840 mAh
Farver: Sølv & guld, guld og mørk gunmetal

Se HTCs Pressechef, Allan Fatum, præsentere den nye HTC One M9 i videoen herunder.