Få vores nyheder på mail

Læs alt om LGs nye læderflagskib – LG G4

Nyhed   •   Apr 30, 2015 14:11 CEST

Efter flere måneders rygter er LGs nye flagskib endelig officielt, og ikke overraskende har det fået navnet LG G4. Denne gang har LG gået nye veje, og det nye flagskib kan fås med en ægte læderbagside, en mindre kurve og indeholder noget af markedets bedste hardware. Vi har set nærmere på LG G4.

Farvel læderlook – velkommen ægte læder
Der er ingen tvivl om, at når man ser LG G4 for første gang, så er det den veludførte læderbagside, der springer i øjnene først. Og ja, det er ægte læder. Det giver telefonens design en helt ny dimension, og med flere farver at vælge imellem burde der være en til enhver smag. Er man ikke til læder og foretrækker en mere klassisk plasticbagside, så kan man vælge mellem farverne hvid, grå og guld.

Knivskarpt QHD display
Der var engang, hvor udtrykket HD var ensbetydende med et fantastisk billede. Så enkelt er det ikke længere, og G4 har et såkaldt QHD display. Det ekstra Q står for Quad, hvilket indikerer en fire gange højere opløsning end et standard HD display. Selvom det kan være forvirrende med alle de nye begreber, så får man altså en markant bedre skærmoplevelse, og ifølge LG vil det nye display give en 20 % bedre farvegengivelse, 25 % forbedring af lysstyrken og en 50 % bedre kontrast sammenlignet med andre QHD skærme. Hvis skærmoplevelsen betyder meget for dig, så kan LG G4 være et godt bud på din næste smartphone.

undefined Fokus på kameraet
Et ordsprog siger, at det kamera du har ved hånden, er det bedste kamera. Det er måske derfor at undersøgelser viser, at vores smartphonekamera er det mest anvendte. Det har smartphoneproducenterne heldigvis også fundet ud af, og i LG G4 får man en opløsning på 16 megapixels med en forbedret optisk billede-stabilisator og en rekordhøj blændeåbning på f/1.8. Som noget nyt har LG tilføjet muligheden for at tage billeder i RAW format, som anvendes af professionelle fotografer. Med LG G4 er der altså ikke længere nogen undskyldning for, at din Instagram profil ikke bugner af flotte fotos.

undefined Spækket med high-end hardware
Et flot design og et knivskarpt kamera betyder meget, men hvis en smartphone føles langsom, så kan det have stor betydning for brugeroplevelsen. Med G4 skal man dog ikke være bekymret, da LG har fyldt den med kvalitetshardware, som fx Qualcomms Snapdragon 808 processor og 3 GB RAM, som betyder, at G4 snildt kan hamle op med andre flagskibstelefoner Derudover har G4 et batteri på 3.000 mAh, som ifølge LG har en 20 % længere batteritid end forgængeren, og som kan oplade trådløst.

G4 kommer med styresystemet Android 5.1 Lollipop, som har fået LGs egen UX 4.0 software indover. Som noget nyt har LG gjort deres egen UX system mere strømlinet ved at fjerne alle unødvendige applikationer og features. Derudover får man LGs egen Rear Key, som er en fysisk knap på telefonens bagside, hvorfra man kan styre lydniveau og låse telefonen. Er man filmentusiast, så kan man også filme i 4K.

Specifikationer:
Processor: Qualcomm Snapdragon 808
Hukommelse: 3 GB RAM samt 32 GB intern hukommelse + MicroSD
Skærm: 5’5 tommer Quad HD skærm med 538 PPI
Kamera: 16 megapixel med f/1.8 og optisk billede-stabilisation
Operativsystem: Android 5.1 Lollipop med UX 4.0
Batteri: Udskifteligt 3.000 mAh, der kan oplade trådløst

undefined