Få vores nyheder på mail

Månedsoversigt er tilbage i Androids kalender

Nyhed   •   Apr 15, 2015 12:47 CEST

Androids tidligere Lollipop-opdatering (5.0) kom med flere gode funktioner, men mistede samtidig  kalenderen med det månedlige overblik. Google har nu rettet op på fejlen, og den vigtige funktion er tilbage i en ny og udvidet version.

Da Android systemet blev opdateret til Lollipop (Android 5.0), blev også kalenderen opdateret - dog til et mere fladt og begrænset design. Det betød, at flere af kalenderens funktioner ved opdateringen, heriblandt det månedlige overblik, forsvandt. Google har nu rettet op på fejlen og kom i søndags med en opdatering, så månedsvisningen endnu engang er tilgængelig.

Månedsvisningen var dog ikke den eneste opdatering, men også en udvidet visning af kalenderen er nu tilgængelig. Den nye funktion gør, at skærmen kan deles i to, så den både viser det månedlige overblik og den valgte dags agenda.

Med Google Kalender kan du nemt se din tidsplan med forskellige visninger fra dag til måned samt få et samlet overblik med billeder og kort for de steder, du skal besøge. Hertil inkludering af begivenheder fra Gmail i form af bestilte flyrejser, koncerter, mm, så alt er synkroniseret. 

Du kan gratis hente Googles Kalender til både Android og iOS.